Április 4.: soha többé fasizmust!

2015. április 07. 08:41

A szocialisták a „felszabadulást” éltették, majd elítélték az „ordas eszméket” és a „nemzeti jelképek kisajátítását”.

2015. április 07. 08:41

Soha többé fasizmust! – ez volt a a szocialisták józsefvárosi piknikének jelmondata – amellyel hazánk „felszabadulásának” 70. évfordulóján emlékeztek az ATV tudósítása szerint. Szerintük fontos tudatosítani, hogy csak akkor lehet a XX. század fontos eseményeit megfelelően feldolgozni, ha alapkérdésekben nemzeti egyetértés van. Ilyennek tartják azt, hogy ne lehessen nemzeti szimbólumokat kisajátítani és ordas eszméket népszerűsíteni kerületi döntéshozók segítségével.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. április 08. 05:36
Ebresztő! A Kun, Rákosi és Kádár diktatúrák arra figyelmeztetnek, hogy él köztünk egy olyan csoport amelyik gyűlöli a magyarokat és amelyiknek olyan féktelen a hatalom vágya, hogy azért bármit megtennének. Nem szabad megengedni, ezek megint a magyarok hátára másszanak mert ezek gyilkolták a magyarokat amikor csak tehették. A Fidesz és Jobbik pártoló magyarok vigyázzanak, hogy ne essenek annyira egymásnak, hogy ezeket a magyargyűlölő bolsevik patkányoknak alkalmat adjanak a hatalom megszerzésére. Kritizáljuk egymást de mérsékel mert a magyar nép ellenségei soha se nyugszanak.
alex.leopardi
2015. április 07. 15:41
igen,egyetértek,többet akarlak látni
bakonyibetyar
2015. április 07. 13:02
Emberek ! Meddig tűrjük ezt az alávaló történelem-hamisítást, nemzetgyalázást, hazaárulást. Hát nincs ebben az országban történész aki a valódi történelmi adatok alapján helyretenné ezeket a mocskokat ? Nincs egy jogász, aki segítene beperelni őket, hogy végre a kommunizmus áldozatai is méltó erkölcsi meg anyagi kárpótlást kapjanak a mohó kufárok által az 50-es évektől kezdve nagyszüleinktől szüleinktől általuk ellopott vagyonból ? Mikor fizetik meg a MÁV-nak a vonatjegy árat ? Nagyon sokan az oda-visszaút árával tartoznak... Ahogy a vicc mondja : többen jöttek vissza, mint ahányat elvittek... Az áldozatok nem így néznek ki, ezek a bosszúálló, bosszúszomjas, gyűlölködő gyilkosok, dühtől eltorzult pofa vonásai.
Zsolt75
2015. április 07. 12:44
Micsoda nosztalgiavideó. Révészsanyiék biztos összemaszatolták a képernyőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!