Szabó Tímea: Ha nyerünk, újra lesz vacsora

2014. március 30. 16:00

Az Együtt-PM politikusa a baloldal Andrássy úti nagygyűlésén arról beszélt: ha az összefogás nyer, újra lesz vacsora. Szabó Tímea szerint nekik nem Putyin és Chuck Norris a szövetségesük, hanem a változásra vágyó magyar emberek.

2014. március 30. 16:00

Az Együtt-PM szövetség társelnöke szerint nincs esély az elesettek, a jövő generációk képviseletére, amíg „Magyarország felett Orbán Viktor uralkodik”. Szabó Tímea az ötpárti ellenzéki szövetség vasárnapi budapesti nagygyűlésén azt mondta: nem Putyin és Chuck Norris a szövetségesük, hanem a változásra vágyó magyar emberek. Hozzátette: meg kell állítani Orbán Viktort, mert ha még négy évig ő kormányoz, akkor Magyarország végérvényesen orosz gyarmattá válik. Szabó Tímea arról is beszélt, ha ők nyernek, újra lesz vacsora, ingyenes lesz a felsőoktatás rendőrkézre adják a vak komondorok gazdáit, jobb lesz az anyáknak és nyugdíjasoknak, ha viszont Orbán marad, orosz gyarmat leszünk.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2014. április 12. 21:15
szabómaca, nézd hogy megalázzák a férfiakat az EU-ban... rohanjál Brüsszelbe és küzdjél a férfiak jogaiért úgy ahogyan a nőkért szoktál ! http://travel.aol.co.uk/2014/04/11/man-walked-like-dog-on-lead-london-farringdon-video/
Papuska
2014. március 30. 22:22
Agresszív barnaként, a buta szőkék színvonalán mondott oltári badarságokat ez a nő! Mi nincs ennek a hölgynek, hogy ilyen mély gyűlölet és agresszivitás szorult bele? Néhány gondolata egészen riasztó volt. Olyasmiről beszélt, ami szerencsére nyomokban sincs ebben az országban. Valaki biztosan nagyon megsértette valamivel, amin nem tud túllépni. Persze ettől még nem lesz politikus. Az meg külön feltűnt, hogy ez a viszonylag csinos nő, mikor így árad belőle a gyűlölet, egyre csúnyább lesz. Nem fél ez a nő, hogy így marad?
atila68
2014. március 30. 20:31
A gyűlöletkampányotokkal elkúrtátok a mai hagyományos tavaszi családi pikniket. Soha nem bocsátom meg nektek!
S0ma
2014. március 30. 16:54
Szabó Tímea egy ostoba tyúk. Azt kárálja, amit a Feri a szájába ad. Gondolattalan, lózungokkal tarkított beszéde elszállt, az ostobaság sütött belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!