Zöld akcióba kezdett a KDNP, itt vannak a részletek!

2024. április 05. 10:16

„Ültessünk, hogy élhessünk!" címmel indított országos faültetési programsorozatot a KDNP.

2024. április 05. 10:16

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A kisebbik kormánypárt célja, hogy felhívják a figyelmet teremtett világunk védelmére, a fenntarthatóság fontosságára és hogy valódi cselekvésre késztessék az embereket, közösséget építve ezzel – derült ki a párt honlapján

Úgy gondoljuk, hogy aki fát ültet, az felelősen gondolkodik és ténylegesen a hosszútávú célokban hisz.

– írták.

Latorcai Csaba a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű országos programsorozata keretében őshonos magyar fafajtákat ültetett el a Fejér vármegyei Polgárdiban. Az államtitkár kiemelte: fontos az Isten által teremtett és a természet adta környezet megőrzése, mert „ezt a világot nem magunknak, hanem gyermekeinknek és unokáinknak építjük, ezért felelősséggel tartozunk érte”.

„Magyarország kereszténydemokrata talapzaton álló kormánya mindent megtett és megtesz a természet és a környezet védelméért, ugyanakkor ez nem elég, a magánembereknek is felelősségük van ebben”

– hangsúlyozta az államtitkár.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­­ö­s­ ­­l­á­n­y­­o­k­­ ­­v­á­r­n­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­𝗡
gilou-au-clavier
2024. április 05. 15:53
Greenwashing.... A KDNP-t önállóan ezután sem lehet külön pártként eladni, akkor kiderülne hányan szavaznak Magyarországon a kereszténységre, és az bizony kurva ciki volna. Legyen új nevük, KDMSZMP-Párbeszéd Oroszországért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!