Úgy tűnik, Salah mégis marad Liverpoolban

2024. április 29. 21:49

Az egyiptomi támadó a dúsgazdag szaúdi klubok érdeklődése ellenére valószínűleg kitölti még egy évig érvényes szerződését.

2024. április 29. 21:49
Manchester United's English defender #23 Luke Shaw (C) vies with Liverpool's Egyptian striker #11 Mohamed Salah during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on December 17, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

Bár jó ideje a távozásáról szólnak a hírek, Mo Salah lehetséges, hogy mégis marad a Liverpoolban – legalábbis ezt írja a The Athletic. A Liverpool legalábbis úgy tervez, hogy Mohamed Salah marad a klubnál, és a következő szezonban a csapat tagja lesz. A 31 éves támadó szerződése utolsó évéhez közeledik, és egyre több a találgatás a jövőjével kapcsolatban. 

Salah mindenddig nem jelezte, hogy távozna, és tekintve, hogy a klub is ezt szeretné, valószínűleg jövőre is az Anfielden marad.

 Mindezt némileg befolyásolhatja Klopp távozása is, hiszen az edző és a játékos közt a napokban kirobbant konfliktus hosszú távon nem biztos, hogy segített volna a kapcsolatukon. 

Az egyiptomi válogatott játékosról a fentiektől függetlenül továbbra is rendszeresen jelennek meg olyan pletykák, hogy valamelyik dúsgazdag szaúdi klubhoz szerződik. Tavaly nyáron az Al-Ittihad nagyon szerette volna megszerezni a támadót, de idén a Szaúd-Proliga (SPL) vezetése is úgy tudja, hogy Salah szeretné kitölteni a szerződését a Liverpoolnál. 

Ezt is ajánljuk a témában

Amennyiben Salah jövőre szerződése lejártával ingyen elérhetővé válna, még az is lehetséges, hogy más nagy európai klubok is szívesen szerződtetnék, és tekintve, hogy a

 még csak 31 éves, tehát még a csúcs közelében lévő egyiptomi támadó fizikailag kiváló állapotban van, képes is lehetne a legmagasabb szinten játszani még legalább egy-két évet. 

Szaúd-Arábia és a rengeteg pénz megvárja, így érthető, ha Salah erre a forgatókönyvre játszik Az araboknak azonban nem számít a pénz, így érdeklődésük csak enyhült, de nem szűnt meg. A Liverpool új sportigazgatójának, Richard Hughesnak lesz dolga, ugyanis Salahéval együtt Virgil van Dijk csapatkapitány és helyettese, Trent Alexander-Arnold szerződése is lejár, és a hosszabbításuk nagyban befolyásolja a Liverpool jövőjét. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. április 30. 09:02
Segített volna a Pool mentális problémáján, ha az arabokhoz megy. Itt csak gondokat szül majd a kiskirálysága!
Kotucso
2024. április 29. 23:16
Szomorú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!