Elbízták magukat az ukrán harckocsizók, menekülőre kellett fogniuk (videó)

2023. január 09. 10:08

Három orosz harckocsival került szembe az ukrán páncélos.

2023. január 09. 10:08
null

Felkerült a Twitterre egy valószínűleg késő ősszel készült videó, amelyen egy ritkaságszámba menő harckocsicsata látható az orosz és ukrán fél között. A drónfelvételen az látható, amint két orosz harckocsi egyenesen halad egy földúton, egy harmadik pedig egy kisebb mellékútra kanyarodik. Amint az néhány másodperc múlva kiderül, az elkanyarodó orosz páncélos kiszúrt egy ukrán tankot, amellyel fel is veszi a harcot, miközben két társa az úton tovább haladva megpróbálja bekeríteni az ellenséget.

Bár a videóhoz csatolt Twitter-bejegyzés szerint az ukrán páncélos megsemmisült, ez a felvételből nem derül ki, csak az látható, amint az ukránok kilövik füstgránátjukat, és visszavonulnak a fák fedezékébe. 

A felvételt megtekintheti itt: 

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2023. január 09. 19:43
Oszt ilyet minek??? Észnél vagytok ottan a szerkesztőségben????
Frutti
2023. január 09. 17:48
békét
bunko_jobbos
2023. január 09. 15:30
Mondjuk ebből semmit sem értek, de nem baj. Összevissza mennek tankok meg lövöldöznek. :-) Mondjuk sok időt nem szántam rá. :-)
Hunyadi Mátyás
2023. január 09. 13:58
Hááát, ez egy epizód. A nagykép szerint a ruszki fogta menekülőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!