Sosem látott videó jelent meg az ukrajnai háború egyik legdurvább csatájáról

2022. július 15. 15:41

Az ukrajnai háború egyik legelső és legnagyobb csatájáról jelent meg egy összeállítás.

2022. július 15. 15:41
null

Sosem látott videót adott közre az orosz állami média az orosz katonák sisakkamerás és drónfelvételeiből. Az ukrajnai háború egyik legelső és legnagyobb csatáját bemutató összeállítás a hosztomeli Antonov-reptér térségében zajló harcokról készült.

A videó nyilvánvalóan lelkesítő célokat szolgál,

viszont kifejezetten érdekes harcászati szempontból, képet ad a haditechnikai felszereltségnek valamint a reptéri harcok körül kialakult több tisztázatlan kérdést is megválaszol.

Nyitókép: YouTube

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zulu87
2022. július 16. 01:56
Foglaljuk össze mit is látunk: - KA-52-es helikopterek már akkor ott voltak - a "profi" ruszki hadsereg polgári, kereskedelmi forgalomban kapható drónokat használ - egy ellenség se volt a képeken, mégis lőttek orrba-szájba mindenre - ahhoz képest, hogy sehol egy ukrán katona, ruszkiknál számos sebesült - az egyetlen harci videót a muszkák egy vesztes csatáról készítették - a rejtőzködést szolgáló ruhájuk színes csíkokkal van tele - egy ilyen akciót a modern hadseregek éjszaka hajtanak végre, ezeknek nappal sem megy. Ez van, fos ország, még hígabb fos hadserege. Szégyen... Ha otthon maradnak ökölrázva, akkor olcsóbban és kisebb arcvesztéssel megússzák.
FeketeFehér
2022. július 16. 01:15
Ja, a video egészen hitelesen számol be arról, hogy a tahó ruszkik hogyan próbálnak megszállni egy független országot. Persze, vannak profi bűnözők, és lehet róluk filmet forgatni, de ezek az emberek bár profik, de bűnözők.
Mike Oak
2022. július 15. 22:57
Alex a téglabudi mögül csapást mért az oroszokra bazookával.
linkeloe
2022. július 15. 22:39
1 EURO = 1USD. ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!