Megjelent a célszemély a sajtótájékoztatóján – Halász elviharzott

2016. május 28. 19:40

A Jobbik offshore-ozásáról tartott sajtótájékoztatót Halász János, a célkeresztjében lévő Forrai Richárd viszont személyesen jelent meg a helyszínen. A Fidesz szóvivője megdöbbent, azután elviharzott.

2016. május 28. 19:40

A Jobbik offshore-ozásáról tartott sajtótájékoztatót Halász János, a célkeresztjében lévő Forrai Richárd viszont személyesen jelent meg a helyszínen. A Fidesz szóvivője megdöbbent az Iránytű Intézet ügyvezetőjének jelenlétén, egy darabig beszélt még, azután elviharzott.

 

 

Összesen 377 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fidesz az (off)Soros
2016. május 29. 22:57
Dénia az értelmes, éppen ezért ritka FizeSS szavazók egyike. Neki még van lehetősége leválni az országpusztító orbánékról. Lone Wolf -ból már sose lesz ember. Kizárt hogy ennyire hülye legyen, ergó pénzért, trafikokért, földbirtokokért tolja a cigány szekerét. A Lone féle bolsevik kommunista kutyákból sose lesz demokratikus szalonna!
Vajna, a kétkarú rabló
2016. május 29. 15:54
Most csodálkozni kellene? Halász is csak 1 zsidó! A Fidesz SZDSZ-es zsidó szóvivője offshore-t mondott, majd elmenekült https://althir.org/a-fidesz-szdsz-es-zsido-szovivoje-offshore-t-mondott-majd-elmenekult-4911339.html
Vajna, a kétkarú rabló
2016. május 29. 15:47
Alapszabály: Senkinek nincs joga megmondani egy magyarnak, hogy mit tegyen, mit gondoljon, kit toleráljon a saját országában, a saját hazájában! Pláne nincs hozzá joga egy idegen, jöttment zsidónak! Például: Vajknak van egy háza. Befogadja albérlőnek Milost, Dragant, Lákátosz Ászmeráldácskát és annak szurtos, bocskoros rokonát, Gheorghiut. Majd később befogadja Slomót is, aki könyörögve kér menedéket, mert Iván - egyébként jogosan és nem ok nélkül - az életére tör. Slomó ismét visszaél a vendégjoggal, ahogy azt Ivánnál is tette, és itt is uszítani kezdi a többi albérlőt Vajk ellen. Tegyük hát fel a kérdéseket: Mit tegyen Vajk? Kié a ház? Vajké, a tulajdonosé? Vagy mindenkié, csak Vajké nem? Hagyja-e Vajk annyiban ezt az istenkáromló cselekedetet, vagy tegyen igazságot, és torolja meg? Alapszabály http://hu.rightpedia.info/wiki/Hasbara
Vajna, a kétkarú rabló
2016. május 29. 15:46
Mit tegyen a magyar? Amivel minden magyarnak tisztában kell lennie: Alapszabály: Magyarország, ahogy a neve is jelzi, immár több mint 1100 éve a magyarok országa. Sokszor megesett, hogy idegenek tulajdonába került, de maga az ország még akkor is a magyaroké. Az enyém, a tiéd, de nem a zsidóké, nem a cigányoké, nem az amerikaiaké, nem az ENSZ-é és nem az Unióé, és még csak nem is a pirézeké. Egyedül a magyaroké. És senki kedvéért nem mondunk le egy kis darabjáról sem! És ha újabb ezer évig is tart, de visszavesszük azt, ami a miénk! És ez nem csak a csonkaországra vonatkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!