A legdilettánsabb merénylet

2014. június 28. 13:00

Az MNO videója szerint ha az elemi biztonsági szabályokat betartják, esélyük sem lett volna száz éve a merénylőknek Szarajevóban.

2014. június 28. 13:00

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2014. június 29. 12:19
Összeesküvés volt. Indok az egyébként is küszöbön álló háborúra.
basatu
2014. június 29. 08:34
Hülye hivatkozásoknak tekinthetők amelyek a mai viszonyokat akarják az akkori viszokra cserélni!Egy példa a Kenedi gyilkosságok,egy jó lövész és egy jó távcsöves puska ellen nincs kizáró védekezés,és akkor még nem beszéltem a házi drónokról amelyek már most is megvannak,és a célpontok is kijelölve,tehát idő kérdése hogy mikor olvashatjuk az erről szóló híreket!
Akitlosz
2014. június 28. 14:55
Lehet úgy is élni, hogy az ember nem megy idegen emberek közé. Csak akkor meg minek él? Aztán meg lelőheti az embert akár a saját testőre is, szóval nincsen tuti módszer, de ez nem is baj. Valami gondjuk legyen már az életben a gazdagoknak és hatalmasoknak is, ha már nekik megélhetési gondjaik úgy sincsenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!