„Magyar vagyok, a fajomat imádom”

2012. február 07. 10:59

Rejtélyes sufni-fantasy kollázs ősmagyar és egyéb harcosok összecsapásáról.

2012. február 07. 10:59

A Gyűrűk Ura hangulatát megidézni kívánó hangulatot vegyes filmjelenetekből és egyszerű effektekből rakták össze az alkotók – hogy mi célból, még nem tudjuk.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. február 07. 17:36
Mindenkinek ajánlom Michael Brooks: 13 rejtély Korunk legizgalmasabb tudományos talányai című könyvet!
korona
2012. február 07. 17:25
Rendszeresen olvasom a 3.évezredet, a Látképet, és a Rubicont.
korona
2012. február 07. 17:14
Latiatuk feleym zumtuchel mic vogmuc. ysa pur es chomuv vogmuc. Menyi milostben terumteve eleve miv isemucut adamut es odutta vola neki paradisumut hazoa...(...)
korona
2012. február 07. 17:04
Nem alapos a tudásom. Sokaknak buta vagyok. Általánosan ismerem a történéseket, habár rengeteget olvasok. Utóbb történelmet, méghozzá olyanokat, amelyeket mai történészek írtak. Ezek a legjobbak. Tényleg sok fiatal okos ember van manapság és jó, hogy van lehetőségük kutatni, megalkotni, majd közreadni munkájaikat. Én már öreg vagyok, de mindig az új tudományos dolgok felé igazodtam és most is. Utóbb Christopher Hibbert: A Medici-ház tündöklése és bukása című könyvet olvastam át. Talán alaposabban kellene tennem ezt, jegyzetelnem kellene, kivonatolnom, vázlatot írni róla, de nem teszem, mert azzal érvelek, hogy én már öreg vagyok "tanulni". Tettem annakidején elégszer. Mindig örömmel látom, hogy mennyi FIATAL, milyen nagy alapossággal ismeri a tanultakat! Ahol sok okos ember van, azt a nemzetet nem kell félteni, hogy elvész. Sok nagyon alapos, jó hátterű hozzászóló van a fórumon, legyen az ilyen vagy olyan világnézetű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!