Megan Fox egyszerűen konformista, ráadásul rettenetesen buta és gonosz is

2023. június 10. 18:10

Filmsztár, aki a testéből él, és az is akar maradni; ezért inkább másokat áldoz fel a woke oltárán.

2023. június 10. 18:10
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Megan Fox nem beteg, legalábbis a szó klasszikus értelmében valószínűleg alapos vizsgálatokat követően sem nyilvánítanák beszámíthatatlannak az orvosok.

Nem, Megan Fox egyszerűen konformista és ráadásul rettenetesen buta és gonosz is.

Konformista, mert a Hollywood-t, és úgy általában a film-és kulturális ipart leuraló woke ideológia – legalábbis egyelőre – nem várja el a »horgozóktól« az ilyen mélységű azonosulást, megelégszik a szokásos mantrák ismételgetésével, a »harcos kiállással«, a májuselsejézéssel és a lassan már adó formájában elvárt anyagi támogatással.

Rettenetesen buta, mert magánszorgalmú kutyaként teszi tönkre három gyerek életét, visszaélve a szülői jogaival és az állami szervek átpolitizáltságával, amelyek eredeti feladatuk helyett – nem csak cinikusan elnézik, de támogatják is ezt az őrültséget.

Ezek után már csak azt nem értem, hogy ez a buta liba miért nem fedezi fel inkább magában a férfit, tömi magába a hormonokat és öltözködik úgy, mint egy kamionsofőr?!

A válasz egyszerű: filmsztár, aki a testéből él, és az is akar maradni; ezért inkább másokat áldoz fel a woke oltárán.

És ami a legszomorúbb ebben a kafkai helyzetben, hogy nincs egy ember, egy hivatal vagy bármi más, aki kimentené a gyerekeket.”

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. június 11. 21:26
Filmsztár? Miben játszott?
kiss.istvan770
2023. június 11. 21:25
"Megan Fox egyszerűen konformista, ráadásul rettenetesen buta és gonosz is" Megan Fox egy zseni a végtelenül buta és műveletlen Kamala Harris-hoz képest, akár az elnöke is lehetne. Annyi esze biztos van mint a demensnek. :)
Káder János
2023. június 11. 15:12
Dugnám , mint ..... Na nem folytatom .
Ebihal
2023. június 11. 11:44
Hol az apjuk???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!