Hazaszeretet

2023. május 04. 12:51

Így megy ez kérem Abszurdisztánban, ahol retteg a hatalom.

2023. május 04. 12:51
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ma Magyarországon a dolgoknak súlya van. Sokkal nagyobb, mint valaha. Aki ki meri még nyitni a száját és szabad emberként elmondja, amit gondol, azt keményen bünteti a hatalom. Első körben jönnek a kormánymédia bértollforgatói a karaktergyilkosággal, aztán jön a szakmai ellehetetlenítés, a kirúgási kísérletek, a part szélére állítás, a megbélyegzés, a pszichés megtörés, a fenyegetések, a 0-24-ben mocskot fröcsögő fizetett trollhadsereg, majd az adóhatóság, Budaházy verőlegényei, aztán ha nagyon meg akarnak szabadulni tőled, akkor hirtelen találsz valamit a táskádban, amit nem te tettél oda. És még örülhetsz, ha előbb észrevetted, mint azok, akiknek észre kellett volna vennie.... Így megy ez kérem Abszurdisztánban, ahol a retteg a hatalom. Retteg a kimondott igazságtól, legfőképpen attól, hogy a nép egyszer észre fogja venni, hogy a király meztelen!

Pont ezért minden egyes szabad szó, szabad gondolat és szabad érzés egy-egy szeg a diktatúra koporsójában. Mindennek súlya van, sokkal nagyobb, mint valaha.

Fel lehet tenni a kérdést, aki ezt még mindig vállalja, az vajon miért csinálja? Megőrült talán? Ami engem illet, erre nekem csak egyetlen szó a válaszom: hazaszeretet. És ennek a szónak olyan mély lett az értelme most, amit soha eddig nem ismertem. Mert tétje van, valódi tétje....”

***

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 08. 07:32
"Retteg" AZ APÁD FASZA...RITUKA PUNNCIMÓKUS.
fsanyec
2023. május 06. 10:35
Ha igaz hogy a Pápát Isten küldte hozzánk, akkor ezt a ribancot maga Lucifer.Ehhez már egy ördögűző kellene.
Igazszó
2023. május 05. 12:03
A rettegés a ti programotok mocskos ribanc. Ne maszatold másra. Tőletek értelmes magyar ember nem retteg, főleg nem az után, ahogy egy éve szarrá lettetek alázva a demokratikus választás során. Talán még emlékszel rá buta ribanc, de ha nem, interneten megnézheted! Szóval takarodj a hazug tetves kurva anyádba azzal a cuckoldkonzi mandineres balfasszal együtt, aki beléd szerelmesedve tol egy jobbernek és magyarnak hazudott felületre naponta!
Krupp Skya
2023. május 05. 07:40
Printerfalvi maga a sátán, szarva van, le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!