Károly meg a kreatív fradisták

2023. május 06. 20:29

Különösebb érzelmeket nem váltott ki belőlem a ceremónia.

2023. május 06. 20:29
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Szombaton érdeklődve néztem végig III. Károly király koronázását, de különösebb érzelmeket nem váltott ki belőlem a ceremónia.

Akkor viszont nagyon-nagyon röhögtem, amikor a 24.hu jóvoltából megnézhettem, hogy milyen remekbe szabott faszt nyírtak bele annak a parknak a füvébe, ahol vasárnap tartják a koronázási koncertet. Egészen mostanáig nem tudtam, hogy az angliai Bath városában lévő The Royal Crescent világszerte arról híres, hogy »tökéletes« a pázsitja. A SWNS képügynökség arról számolt be, hogy a hatalmas péniszt vandálok nyírták bele a XVIII. századi sorházak keretezte királyi fűbe.

Elnézést kérek minden royalistától, de szerintem ez nagyon jópofa ötlet volt.

Éppen az Ágnesnek meséltem, hogy az Újpest utoljára 1998-ban volt bajnok. Én is mentem ünnepelni a VIP-páholyba, ahol mindenki anyázott, dühöngött és majdnem leköptek, amikor én darabokra röhögtem magam. Éjjel a fradisták belógtak a Megyeri úti stadionba, gázolajjal kirajzolták a három jó nagy betűt, az »F«-et, a ,»T«-ét, meg a, »C«-ét a kezdőkörbe! Hát azt látni kellett volna, milyen pofát vágtunk, amikor megláttuk ezeket a kurva nagy fekete betűket, mert a rohadékok meggyújtották a gázolajat, és hát nem volt mese, mi újpestiek, csak néztünk, mint a moziban. Nekem az tetszett, na! Kitalálták, megcsinálták, le a kalappal a fradisták előtt! Egyébként persze utálom őket, mint a szart, de ez egy kreatív ötlet volt. Szegény Kubatovnak, ez álmában sem jutna eszébe. Na, az Orosz Paliról már ne is beszéljünk! Szerintem neki igazából három betű jár a fejében, onnan még furkósbottal sem lehet kiverni: TAO. A végén még megjegyzem, hogy amikor végre Károly fejére került a korona, úgy ült a trónon, mint akit éppen most nyírtak bele fűbe.”

***

***

Nyitókép: Aaron Chown / POOL / AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. május 07. 21:14
Ez, a régen lejárt szavatossági idejű egyre kisebb senki még mindig azt hiszi, hogy bárkit is érdekel a véleménye. Ezek a volt komcsik, meg seggnyalóik már nem is nevetségesek. Egyszerűen senkik.
olajfa1
2023. május 07. 20:13
A te értelmi szintedet minősíti ez a nyilatkozatod! Mindig tudtuk hogy ostoba fajankó vagy... nem kellett volna ezt még jobban megerősítened!
alphaville
2023. május 07. 17:51
Jópofa ötlet, a magadfajta prolinak.
Palatin
2023. május 07. 12:20
Havas már avas....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!