Azt mondja Orbán, hogy Hitler is európai egységet akart

2023. május 12. 13:18

Beteg ez az ember. És ahogy látom, megbetegíti hazánkat.

2023. május 12. 13:18
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Azt mondja Orbán, hogy Hitler is európai egységet akart.

Beteg ez az ember.

Hitler nem egyesíteni, hanem leigázni akarta Európát. Hitler nem Európát építette, hanem a nemzetiszocialista Németországot, a Harmadik Birodalmat, emberek tízmillióinak élete árán. Hitlert bármilyen módon emlegetni a mai európai gondolat mellett beteg, ocsmány gondolat és szöveg.

Európa szemére vetni, hogy nincs béke és jólét önfelmentő ordas hazugság Orbán szájából. Egyrészt az Európai Unióban béke van. Mellettünk dúl a háború, és éppen azért akarjuk megleckéztetni az agresszor, gyilkos orosz elitet, hogy elmenjen a kedvük attól, hogy velünk háborúzzanak. A magyar kormányfő éppen ennek áll ellen, ő valójában az orosz háború pártján áll.

Ami meg a jólétet illeti:

Majdnem minden fejlesztés mögött európai pénz van az elmúlt 15 évben. Most éppen Orbán kuncsorog európai pénzért. Aztán meg talán nem kellene ellopni az európai pénzt. Ezer milliárdokban mérhető az a pénz, amennyi az elmúlt évtizedben Orbán köréhez került.

Beteg ez az ember.

Intellektuálisan, erkölcsileg, politikailag.

És ahogy látom, megbetegíti hazánkat.

Gyógyulni kellene már.”

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Devil
2023. október 22. 21:50
Feri gondolom csak Hitler neve volt ismerős a hódítók közül! Mindegyik hódító a saját politikai világát akarja a legyőzöttekre rákényszeríteni m csak Hitler! Te is ezt akartad, de elkúrtad! Hála istennek!!!
sorivo4
2023. május 13. 22:11
Igen, Feri, egységet akart. Csak rosszul. Ahogy te is csak ezt akartad. Csak hülye voltál hozzá. Az egész lét és történelem arról szól, hogy minden és mindenki az egységre törekszik. Többnyire rosszul. Aztán meg ennek a kisiklott próbálkozásnak a csapdájába kerül. De ez az út most a lehető legelőremutatóbb, amihez képest te súlyos visszalépés lennél. Ne erőltesd. Szóba se jöhetsz. És a kedves nejed se. Előre haladunk, nem visszafelé.
tapir32
2023. május 13. 16:58
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom rehabilitálása! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Szavuk súlytalan. Európa jövője a keresztény konzervativizmus!
Bájron
2023. május 13. 14:31
Feri már megint be vagy baszva!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!