Baromira nem érdekel, hogy ki és mire használja a véleményemet

2023. május 12. 09:08

Azt hiszem, a közmédiába is vinnem kell „A tőkéből”, hogy tanulmányozhassák, mi az a baloldali.

2023. május 12. 09:08
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Azt hiszem, a közmédiába is vinnem kell »A tőkéből«, hogy tanulmányozhassák, mi az a baloldali, ami kétszer is elhangzott velem kapcsolatban. De legalább nem írták ki.

Ugyanakkor a várható reakciók egy részét beelőzendő: nem, baromira nem érdekel, hogy ki és mire használja a véleményemet. Mivel ez a véleményem, és ha befolyásolná bármiféle politikai-üzleti szempont, akkor az éppen ugyanúgy a véleménynyilvánítás szabadságát ölné meg, mint a cenzúra. Aki mást feltételez, az magából indul ki, alkatilag propagandista, lumpenkommentelő, esetleg az Index gonzó kritikus-publicistája.

Ami pedig a másik felét illeti: nagyon jó, hogy százmilliárdokból van fönntartva az MTVA, a KESMA, a Megafon, de az én fészbukoldalamat kell megnézni ahhoz, hogy megtudják, mi van egy rendőrségi videóban, és az én soraimat elolvasni, hogy sikerüljön értelmezni azt.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2023. május 13. 15:02
Hont András hitelesen ír. Nekem ez is elég, hogy olvassam a dolgait. A rend fogalmáról nem ugyanazt gondoljuk, mert szerinte ez magától alakul ki, amíg én azt mondom, hogy a rend kialakítása erőt és cselekvést igényel. Szükség esetén, a többség érdekében a rendetlenek ellen erőt is lehet alkalmazni.
kunfia
2023. május 12. 21:25
A normális emberek a te véleményeddel a seggüket törlik ki.
zsanett-kúnrum
2023. május 12. 15:46
frászkarikát, jenő, csak illesztik a te szájad mozgását ahhoz ami megtörtént, ha például én mondanám, nemhogy hírértéke nem lenne, de még le is tagadnám.
gyaloggos
2023. május 12. 12:38
TE HONT! A BALOLDALISÁGGAL semmi baj nincs! FOLYAMATOSAN szabadkozol, nem kell. FOGALMAM sincs arról, hogy baloldali vagy, avagy se sem, MINDENKI gondol, amit akar. SOKAN bizonyára csak piszkából baloldaliznak.. MAGYARORSZÁGON a jelenlegi ellenzéki pártok sajnos LEJÁRATTÁK a baloldaliságot, pedig közük nincs ahhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!