Deutsch Tamás hadat üzent Amerikának

2023. április 16. 07:26

Rossz ütemérzékkel megfenyegette David Pressman amerikai nagykövetet, hogy vigyázzon, mert a magyarok már „hazaküldtek” sokféle megszállót.

2023. április 16. 07:26
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Deutsch Tamás kijelölt sportminiszterként sokadik nekifutásra, hét éves késéssel ajándékba kapta lediplomázott, de a történelem nem lehetett erőssége. Rossz ütemérzékkel megfenyegette David Pressman amerikai nagykövetet (aki bátorkodott hazája képviseletében bejelenteni, hogy Amerika szankciókkal sújtja a NATO-tag Magyarország védelme alatt működő orosz kémbankot és annak orosz és magyar vezetőit), hogy vigyázzon, mert a magyarok már »hazaküldtek« sokféle megszállót. Deustch egy álmos hajnalon, hadat üzent Amerikának.

Orbán már behódolt Amerikának, amikor Deutsch még azzal fenyegette meg az amerikai nagykövetet, hogy a magyarok már hazaküldték »a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is«. A hadüzenet azzal zárul, hogy »Óvatosan, Mr. Pressman!«. Deutsch egy nagykövet tevékenységét a tatárjáráshoz, a törökök 150 éves uralmához, a Habsburg-elnyomáshoz, a náci megszálláshoz és az oroszok 40 éves megszállásához hasonlítja. Azt állítja, hogy amiképpen azokat, úgy »Mr. Pressmant« is kiűzik a magyarok a hazából. Ez hadüzenet.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. április 17. 14:45
Azt mindenesetre szögezzük le Deutsch Tamás történelmi alapismeretei igencsak hézagosak. A mongolok Dzsingisz kán harmadik fia, Ögödej nagykán halála miatt hagyták abba e térség további gyötrését és pusztítását. A törököt végül nemzetközi összefogás verte ki innen. Az osztrákok első világháborús vereségének következménye volt a monarchia felbomlása, valamint a 19.századi nemzetállamiság a különböző nemzetek nemzeti öntudatra való ébredésének. A Magyarországot kétszer is felszabadító (1945 és 1956) és nácítlanító szovjetek végül egy a nyugati ragadozó és globaló burzsoákkal kompromisszumot kötő elmehibbant pártfőtitkár miatt voltak kénytelenek elvonulni a tájékról, aki nem tanult a magyar történelemből, a Magyar Tanácsköztársaság is lemondott önként a Stromfeld Aurél vezette dicsőséges északi hadjárat eredményeiről - területet globaló tőkének, burzsujoknak, szabadkőműveseknek, fasisztáknak, náciknak és monarchistáknak harc nélkül egyetlen kommunisták által vezetett szocialista állam sem adhat fel egy négyzetmilimétert sem ezeknek a kapzsitalistáknak, szószegő antantnak - ezért jól teszik az oroszok, ha teljesen felszabadítják a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok területét.
1000bocs
2023. április 17. 12:16
Ez a figura annyira ostoba, mint egy rajzfilmfigura. "Deutsch Tamás hadat üzent Amerikának" Hát persze Bartus. Hát persze.
ringwoodite
2023. április 17. 09:29
Teged bartus vagy brutus csak kommentalni erdemes, idot szanni a frocsogeseid elolvasasara nem erdemes. Most is ezt teszem. Te csak kommentalando bolond vagy, es az is maradsz.
formaegy
2023. április 17. 07:39
Az a legnagyobb baj, hogy nem elég tökös a megfelelő hivatal, mert még mindig itt van! Úgy kellene fenékbe rúgni, hogy füstölt fenékkel repülne a kib....tt gyilkos terrorista USA-jába!!!!!!!! Te pedig te rühes hazaáruló nyugodtan fröcsögd a habzó szádat. A veszett kutya távolról kerülendő...... Köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!