Gyurcsánynak még az ölelése is hazug

2023. március 10. 16:12

Ezzel a – tudatosan megtervezett – jelenettel politikai vetélytársainak, elsősorban a Momentumnak üzent.

2023. március 10. 16:12
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Úgy fest, Gyurcsány eskütétel utáni hosszas ölelkezése Ráczné Földi Judittal a parlamenti patkóban elsősorban leginkább a második legerősebb baloldali konkurenspártnak, a Momentumnak szólt. Eközben a választókban tovább növekedett Gyurcsány Ferenc elutasítottsága. Van Isten!

Tudjuk jól, a pirruszi győzelem olyan pusztító károkat okoz a győztesnek, hogy az egyenlő a vereséggel. Valahogy így járhatott Gyurcsány Ferenc is, amikor a minap Ráczné Földi Juditot képviselői eskütétele után hosszan megölelte.

A jeleneten megbotránkozott a nyilvánosság,

a fejleményekről mi is több cikkben beszámoltunk. Az csak kicsivel később derült ki, hogy Gyurcsány ezzel a – tudatosan megtervezett – jelenettel politikai vetélytársainak, elsősorban a Momentumnak üzent.

Szóval megy a bajuszhúzogatás a baloldalon, ami őszintén szólva – jobboldalról nézve – egyáltalán nem haszontalan folyamat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 11. 17:21
Józsi bácsi a nagy gyurcsányológus..:)
olajfa1
2023. március 11. 16:53
A "baráti ölelése" is ERŐSZAKOS! -szerintem így sokkal pontosabb... legalábbis a hölgy kezének a lefogása számomra ezt bizonyítja!...-
KBA98
2023. március 11. 15:05
Az ölelés általában kölcsönös, de ez erőszak, csak a nő meglepődött egy kicsit!
zolizolizoltan
2023. március 11. 09:07
Nem emelkedett meg jelentősen a DK szimpatizánsainak száma az összes szavazók körében, csak a kis pártok szimpatizánsai rezignáltak. Gyurcsány pimasz viselkedésének nincs alapja. Ebből nagy bukás lesz. Ugyanis a DK tábora csökkenhet, ha a DK szimpatizánsainak elege lesz a pimaszkodásból. Ha viszont a DK tábora növekedne, akkor az egész ellenzéki tábor nagyot csökkenne. Tehát a pimaszkodásnak csakis bukás lehet a vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!