Ez a baj a Mi Hazánkkal

2022. november 14. 09:41

Puszta politikai haszonszerzésből az árnyaltan gondolkodni képtelenek szavazataira hajt.

2022. november 14. 09:41
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Ez a baj a Mi Hazánkkal, hogy puszta politikai haszonszerzésből az árnyaltan gondolkodni képtelenekre, az indulatból véleményt formálókra, az ő szavazataikra hajt. Nem kétséges, hogy az ilyenek elég sokan vannak, akár a parlamentbe bejutáshoz is elegen, csak éppen az ország kárára érik ezt el. Volt ugye a vírustagadás, persze utóbb tompítva, de azért egyértelműen, volt a Horthy-szobor provokatív hurcolászása a Parlament épületében, most meg van Kárpátalja trükkösen megfogalmazott visszakövetelése. Aki csak egy kicsit is képes fölmérni a világpolitikai realitásokat, az tudja, hogy a jelen helyzetben a kárpátaljai revíziónak még a fölvetése is súlyos károkat okoz az itthoni és az ottani magyarságnak egyaránt. Az ilyen erkölcstelen politizálásra nem mentség a Nagy-Magyarországos kitűző sem.”

Az ukrán külügyi szóvivő felszólította a magyar kormányt, hogy határolódjon el Toroczkai Lászlótól

Ukrajna magyarországi nagykövetsége Facebook-oldalán osztotta meg Oleg Nikolenko ukrán külügyi szóvivő Facebook-bejegyzését, melyben az ukrán politikus felszólította a magyar vezetést, ítélje el a felelőtlen revizionista kijelentéseket. Nikolenko úgy véli, hogy a Toroczkaihoz hasonló állítások aláássák a kétoldalú kapcsolatokat és nem felelnek meg a jószomszédi viszony szellemének. Today is Polish Independence Day.

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pacoka
2022. november 14. 18:37
árnyaltan gondolkodni képtelenek szavazók - Kik is azok????? Nézzen már tükörbe. Ott lát egyet belőlük.
Simon Attila
2022. november 14. 17:25
Undorító egy féreg ez a Toroczkai. Ők azért jöttek létre, hogy a Fidesztől vigyenek el szavazatokat. Persze amennyiben lehetőségük lesz, minden szívbaj nélkül össze fognak bútorozni az öszödi Böszmével. Mos bármit is mondanak, de ez lesz. A Jobbik is ezt csinálta, aztán Ballik lett belőle. A Torockai szimpatizánsok gondolkodjanak el azon, hogy a rendőrterror idején őt miért nem tartóztatták le, mint Budaházyt. Pedig megafonnal ott kiabált a rendőr autóban és lázította a tömeget. Elárulom a szimpatizánsainak, hogy Toroczkai apja egy komcsi ügyvéd, ezért volt az, hogy megúszta, miközben Budaházyt meghurcolták. Ezek a Toroczkaiék a Covid-19 idején is mindig az ellenzékkel szavaztak és tüntettek. Erről ennyit.
balbako_
2022. november 14. 17:09
Szavazókra vadásznak, ami nem lenne gond, de azt is tudják, hogy egyrészt amit akarnak megvalósíthatatlan, viszont az ország megítélését súlyosan rontja. De az a pár plusz szavazó nekik megéri.
kovtib
2022. november 14. 16:10
Javaslok valamit, amivel Bencsik is egyetértene. Csökkentsük az árnyaltan gondolkodni nem tudókat, azaz fejlesszük az oktatást: https://hvg.hu/itthon/20221114_A_fideszesek_47_szazaleka_is_egyetert_a_pedagogusok_tiltakozasaival Ne csak a fizetésemelésre, hanem egy átfogó fejlesztésre lenne szükség. De ezt az érintettek tudják, hátha megérti a társadalom nagyobb fele is, csak akkor van rá reális esély.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!