A legnagyobb marha

2022. szeptember 02. 08:13

Nem tudom, kell-e, érdemes-e még/már egyetlen szót is vesztegetni a hazai baloldal politikusaira.

2022. szeptember 02. 08:13
null
Néző László
Magyar Nemzet

„Nem tudom, kell-e, érdemes-e még/már egyetlen szót is vesztegetni a hazai baloldal pártjaira, politikusaira. Már az elnevezéssel is bajban vagyok: magyarországi baloldal? Ez a név maga a hazugság, hiszen ugyan itthon élnek (többnyire), a magyar adófizetők finanszírozzák (többnyire, plusz az amerikai és egyéb milliárdok) működésüket, de hogy nem magyar érdekeket képviselnek, az egészen bizonyos. Sorosék nem a szép szemükért nyomják nekik a dollármilliókat. A baloldali jelző meg csak egy elfonnyadt fügefalevél meztelen politikai testükön: nem jelent és nem takar már el semmit.

Hogy mégis róluk beszélünk, az csak azért történik, hogy a kedves magyar szavazópolgárok el ne felejtsék, kikkel is van dolguk. Arról már sokszor írtunk, hogy az európai uniós intézményekkel való jogállamisági vitáink nyugvópontra jutottak. Legalábbis ami a dolog technikai részét illeti, a bizottság kéréseit a magyar kormány teljesítette, vállalta ezek jogszabályba foglalását. Úgy hírlik, az illetékes bürokraták számára is elfogadható válaszokat adott a kormány. Azt is megírtuk, hogy mindez nem jelenti automatikusan azt, hogy egyetlen eurócentet is kapnánk a nekünk járó uniós pénzekből, lásd a lengyel példát. Az illetékes bizottsági főosztályon kívül még számtalan, egyébként a mi ügyünkkel kapcsolatban semmilyen felhatalmazással és illetékességgel nem rendelkező bürokratikus és politikai aktor szól majd bele a dolgainkba.

Nincs is ezzel baj: az Európai Parlament globalista, félhülye politikusaitól mit is várnánk mást? Nekik a magyar érdek annyit sem számít, mint migránsbolha tökén a pattanás. De itt van a mi milliárdokban mérhetően drága ellenzékünk, akik a választás előtt teleujjongták a világot, hogy most aztán megbuktatják a gonosz Orbán Viktort, de addig is egyetlen fillért se Magyarországnak, mert a jogállam meg a stb. Igaz, idehaza azóta egy kicsit rekedtesebb a hangjuk, ami nem csoda, lassan fél éve sírják tele a párnájukat éjjelente ekkora vereség láttán. Külföldön, Brüsszelben bezzeg már egészen bátrak és hangosak. Ott Gyurcsányné, Cseh Katalin és a többiek követelik rikácsolva Magyarország megbüntetését, megfosztását a magyar embereknek járó ­uniós forrásoktól?”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. szeptember 02. 21:29
Nekem a kedvenceim. Haxalalében. Bunkóné ,a glettelő. Jakab Pig. Büdöspofáju Tordai hasadék Kari Getzy Gétzy Getzy Fegyökör Szaharházy orvos állat Gétzy Getzy Qurcsány börtöntöltelék
Pelso j.
2022. szeptember 02. 13:05
Te, kicsi jobbágy, az ellenzék szapulása most már kevés lesz.
ebalint
2022. szeptember 02. 12:43
Ige, kell és érdemes! De nem ebben a formában, ahogy zajlik. Végig kell menni az ügyekkel. Ha már egyszer megjelent egy hír, ami heteken át téma, akkor bizony meg kellene kérdezni a rendőrséget, az ügyészséget, a bíróságot, hogy mit is csinálnak... Akkor is, ha minden alkalommal kibújnak. Erről is kellene írni, ahelyett, hogy ismételgetjük a semmit. Mert addig, amíg a milliárdokat ellopó hazaárulók emelt fejjel vádolják továbbra is kormányoldalt, addig itt rend nem lesz. Sőt, rendszerváltás sem.
MayorAnna 03
2022. szeptember 02. 11:55
Néző (vajon, honnan szedték ezt a nevet...) a kvótazsidó a csapatban. Aki pápább akarván lenni a pápánál törtet az élre. Engem nagyon emlékeztet az valamikori ECHO TV-beli fajtársára, Vámos Györgyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!