Dunántúl, Alföld együtt a bajban

2022. szeptember 17. 07:41

Ugyanazt kapják a Fidesz-vezette önkormányzatok és lakosaik jutalmul, amit az ellenzékiek büntetésül.

2022. szeptember 17. 07:41
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Majdnem csúnyábbat mondtam, tovább torzítva az egykori munkásmozgalmi induló szövegét. Mármint, hogy miben vannak most Dunántúlon, Alföldön és mindenütt az önkormányzatok. Abban bizony, nyakig. Dehogy harcban, nem mintha vágynék Hidas Antal Moszkvában született szövegének radikális megoldásaira. Inkább levegőért kapkodva. Harcot éppenséggel a kormány folytat ellenük, szívósan és régóta építve le az önkormányzatiságot, ahogy minden tőle független erővel szokta. Ugyanazt kapják a Fidesz-vezette önkormányzatok és lakosaik jutalmul, amit az ellenzékiek büntetésül. Szép fokozatosan mindegyikre pórázt tesznek, legfeljebb a kormánypártiak kapnak pár szem kockacukrot, és egy »jó kutya vagy« simogatást.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2022. szeptember 18. 19:17
Ildikó nénike! Menj el Nyugatra izzadni!
csabi57
2022. szeptember 18. 09:31
Tudod mit mondtál Vén Hülye Seggfej? Azt, hogy a FIDESZ nem alkalmaz kettős mércét. Örülök, hogy magad mondtad.
Lmcwelt
2022. szeptember 17. 23:40
Ezzel a felütéssel el is ismerte igen kedves Ildikó hogy a kormány nem kivételezik a Fideszes önkormányzatokkal. Tessék megbeszélni Újhelyi et.-val, miért tettek küllőtt a kerekek közé! Az ő és két tetves ügynöknő lelkén szárad hogy nem jut az ország jogos pénzéhez!
kozmosz
2022. szeptember 17. 23:22
Ebbe több helyen is kellene z betűt vésni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!