Horvát barátaink kérik, ne menjünk a nyáron

2022. május 14. 07:29

Tetszik, nem tetszik, az Adria magyar és olasz is volt. Jugoszlávia oda hódítóként ment.

2022. május 14. 07:29
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Horvát barátaink kérik, ne menjünk a nyáron. Én megfogadom, ebben az évben (is) kimarad Horvátorszag, és alighanem a jövőben is. Drága, sot az autópálya szimplán rablás, és igazából sohasem éreztem, hogy szívesen látnak. Egyébkent vicces, Fiume egy olasz többségű város volt, Jugoszlávia oda és az Isztria tengerparti sávjába is hódítókent ment, a helyi többség akarata ellenére, akiket szépen etnikailag eltanácsoltak, azaz a mészárlások mellett deportáltak.

A szlávok előtt az egész mai horvát Adria part latinizált népességű volt, tetszik, nem tetszik. És tetszik, nem tetszik, az Adria magyar is volt, és ha nem kérnek a magyarokbol, az nagyon sokba fog nekik kerülni. Nem kell a MOL sem? Semmi probléma. Vegyék meg, de fizessék ki az árát.”

Fotó: Trsat vára Fiuméban. MTI/Manek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. május 17. 06:21
Egyesek elszoktak már a nemzeti büszkeségtől. Mintha trianonnal ezt is a szomszédokhoz csatolták volna. Lesz most pár honfitársunk, akik ennek hatására beintenek. Lesznek DK-sok, akik csak ezért mennek, összességében meg tehetnek egy szívességet. Dr Miniszterelnök pedig nem felejt. . .
Karbantartó9
2022. május 15. 23:23
A minap gondolkodtunk, hogy idén horvátba kéne menni. De ez az eset meghozta a kedvet a döntéshez: nem megyünk!
Fed74
2022. május 15. 18:45
Te szopós Demkó nem furcsa hogy itt is ki értünk a renden? Faszcimbáló szarosszájú bérenc vagy!
Wilks
2022. május 15. 17:39
Demko Demko..... hány kiló krumplit ért ez a hsz? :)) Azt a tengert a hős árja fajú kevert magyart szintúgy mástól elvette. :D Tetszik vagy sem,ez tény. :)) Szóval pofa csitu a gyűlöletkeltésben.Habar ez szokásos fidesses naci komcsi mukereszteny hozzáállás részletekről, mint mindig. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!