Most, hogy már ilyen jóban vagyunk az oroszokkal

2022. február 06. 07:21

Igazán kiadhatná Putyin a parancsot a levéltárosoknak, végül is hogyan ölték meg Wallanberget?

2022. február 06. 07:21
null

„Most, hogy már ilyen jóban vagyunk az oroszokkal, igazán kiadhatná Putyin a parancsot a levéltárosoknak, végül is hogyan ölték meg Wallanberget? Szobrunk is van róla, meg sok magyar zsidót megmentett, azért na...  A Petőfi kérdést nem bolygatnám, Nagy Imréről meg nem tehetnek.

Puszi.”

Nyitókép: MTI/AP/Sue Ogrocki

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. február 07. 14:52
Wall-a-nberg egyszer? Az hagyján.. No de háromszor? Szóval WallEnberg, Tibi. És nem az oroszok ölték meg, hanem a szovjet pribékek. És ha van német, meg náci. (Egyébként, jogosan.) Akkor van orosz, meg bolseviki is. És az a kisebb baj, hogy lopikáztál. Köreidben az a szégyen, hogy LEBUKTÁL!
johannsebastian
2022. február 07. 14:44
Az antant meg vérbe bombázta Drezdát.
savrena
2022. február 07. 12:54
Wallenberget azért tüntették el, mert dokumentumai voltak Katynról. Az oroszok legalábbis azt gondolták.
Krupp Skya
2022. február 07. 12:18
Bakácsos út ha végig megyek rajtad én. Eszembe jut sok fájó szép remény Nyár este volt a kabát alatt szalámi lapult, Ott voltam én, a biztonságiőr meg a pult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!