Interjúnk: Bemutatkozik az ország leghívőbb keresztény, rengeteg gyermekes politikusa

2021. október 22. 19:24

Bárki-Raj Győző békéscsabai nemesi és értelmiségi család sarjaként megjárta a csodálatos nyugati Külföldet, és most éppen Orbán Viktort készül megbuktatni. A Kontrának elárulta, hogy nagyromán mintára számolna le a korrupcióval, és miután az általa vezetett kormány elkobozta a vagyonokat, lesöpörte a fideszes padlásokat, elűzte (vagy felakasztotta) a KDNP-s bűnözőket, a szeretet nyelvén politizálna. Elárulta azt is, hogyan bírták ki feleségével az első öt évet, amíg nem volt SEX.

2021. október 22. 19:24
null
Ódor János László
Kontra

„Programunkat hogyan is foglalhatnám össze? A Nemzet, a Haza és a Szeretet, a Hit és a Család! Igen, talán ez lehet a legmegfelelőbb.

Ad 1. Ennek jegyében természetesen a nagyromán minta alapján először le kell számolnunk a korrupcióval. Miután elkoboztunk minden vagyont, lesöpörtük a fideszes padlásokat, elűztük Hazánkból a KDNP-s bűnözőket, esetleg felakasztottuk őket, jöhet végre egy színtiszta mozgalom. Egy olyan szerveződés, mint a miénk, ami végre a Szeretet nyelvén politizálhat.

De ehhez radikális megtisztulás kell, ha úgy tetszik.

Ad 2. A Haza. Nagyon fontos, hogy a patrióta, nemzeti kormány azonnal csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, haladéktalanul vezesse be  az ojrót, és kicsit vizsgálja fölül a külhoni magyarok szavazati jogát. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy működni tudjunk.

Ad 3. A Szeretet. Hisszük, hogy valóban keresztényi alapokra kell helyeznünk a kormányzást. Ehhez pedig először elengedhetetlen a vérbosszú és a mi jogos tulajdonunk visszaszerzése. Jézus is visszavette volna.

A Hit. Mindenki csak beszél az egyházról, de mi éljük is: ha valaki, akkor Én nyilatkozhatom a hívők nevében! Azonnal véget kell vetni az állam és az egyház összefonódásának, a világ nem látott még olyat, hogy bármilyen kormány be akarjon avatkozni a hitgyakorlók életébe. Radikális fordulat kell, mi nem vagyunk álkeresztyények.

A Család! Mi merjük és tesszük: ÉN beszélhetek erről, hiszen annyi gyerekem van, hogy fel se tudnám mindet sorolni. Úgyhogy elsőként vezetnénk be a melegházasság és a melegek örökbe fogadásának intézményét. Kivéve persze a fideszes buzikét, mert azok rajta vannak a listámon, azoknak annyi.

–  Csodálatos szavak, Miniszterelnök-jelölt Úr! Remélem, nem veszi tolakodásnak, de független sajtómunkásként nagyon szurkolok Önnek.

–  Köszönöm szépen, ez csak természetes.

– A magánéletébe ha kicsit még bepillanthatunk: Ön –  elmondása szerint –  a feleségével jegyben járt öt évig a gimi után, majd a házasság után is még két évig úgy élt együtt, hogy nem szeretkeztek. Na most ezt hogy bírták ki? Nekem a fejem is szétdurrant volna a sok gempától.

–  Nagyon egyszerű, megpróbálom körbeírni: a Segg mindig kéznél van! Megnéztem a Bibliában is, szerencsére részükről is mehet rendben a dolog: »Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az«. És még koton se kell, hihi. Egyidős az emberiséggel, és az állatvilágban is megfigyelhető. Ahogy kampányszlogenünk is hirdeti: csak Befelé!

–  Hogy ez nem jutott eszembe! Otthon ki is próbálom. Ja nem, most jövök rá, nő vagyok. Visszatérve: az otthonszülés jó buli volt?

–  Persze, befekszel egy medencébe, rutinból megszülsz, a gyerekek végignézik, a végén pedig együtt megeszitek a méhlepényt lilahagymával. Mármint ez nem tegezés, csak általános alany. Teljesen normális dolog, a hívő nagycsaládosok mindenhol így csinálják.

–  Kitérve a tegnapi interjújára a BBC-nél: Ön 2002-től 2010-ig élt a családjával Észak-Amerikában, tényleg kiválóan beszél angolul. Ön végig higgadtan, átgondoltan, lényegre törően nyilatkozott, összességében profi interjúalany, profi államférfi látszatát keltette. Illetve az is volt!

–  Persze, hogy az voltam, te ostoba. Természetesen a BBC-nél is megkaptam a jóváhagyást, ahogy Maguknál is.

–  Értem. Köszönöm az interjút, és sok sikert jövő tavasszal! Remélem, Önnek is jó volt, azért is nézek Önre ilyen hálásan csillogó szemekkel, békaperspektívából.

–  Jó volt. Köszöntem.”

Fotó: Andrei PUNGOVSCHI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2021. október 24. 00:02
Összetartás, meg minden, de ez azért tényleg kínos.
péterx
2021. október 23. 19:37
MZP kirakatba tett kereszténykedése egyszerűen farizeizmus. Az Úr Jézus maga mondja, ne verjed nagydobra a személyes-vallási ténykedésedet / pl. Mt 6.1-6 /. MZP nem egy pártprogram keresztény karakterét, irányultságát képviseli, mint a Fidesz a liberalizmus elutasításával, hanem álszent módon úgy csinál, mintha az ő személyes katolikus hite adná az ellenzéki-balos "összefogás" világnézetét, holott ez nem így van.
amca
2021. október 23. 18:12
Nekem ez a Hazafias Népfrontos keresztény komcsi nagyon tetszik. Remélem ,úgy végzi.mint : Gitler Il Duce Claretta Csau Jelena Koba ,a grúz. ( A saját piszkában napokig )
Agnieszka
2021. október 23. 14:38
A szexet ki kellett volna hagyni. Ízléstelen, kontraproduktív. Közönséges. Van a márkin bőven piszkálni való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!