Ha esetleg rossz kedve támadna, vagy úgy érezné, semmi sem sikerült

2021. szeptember 14. 10:06

Nos, haladéktalanul nézegessen rappelő Szél Bernadettet, és minden helyre fog zökkenni.

2021. szeptember 14. 10:06
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Ha esetleg rossz kedve támadna, vagy úgy érezné, semmi sem sikerült, esetleg azt gondolja, felesleges a puszta léte ezen a világon – nos, ebben az esetben haladéktalanul nézegessen rappelő Szél Bernadettet, és minden helyre fog zökkenni. Hiszen mégis csak megnyugtató a bizonyosság, hogy van az emberi hülyeségnek, szánalmasságnak, ostobaságnak, nevetségességnek és feleslegességnek egy olyan szintje, olyan mélysége, ahová ön nem süllyedhet soha. Mert ott Szél Bernadett és az elvtársai tartózkodnak.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 15. 08:57
Mindig van jobb. Most hátrafele. Kunhalmi szoknyaforgatása most már kedves, aranyos, most hogy bűvült a tudásom a táncot illetően.
írmag
2021. szeptember 15. 00:30
Szóltam már, de letagadhatatlanul echte dzsibu luvnya.
Dodi1015
2021. szeptember 14. 21:37
Ez az izé már az ÁNTSZ hatásköre mint közegészség ügyi fenyegetés. A katasztrófa elhárítás csak nehéz munkagépek bevetésével tudná közömbösíteni. Megfelelő mennyiségű föld és beton gyors alkalmazásával.
ariel50
2021. szeptember 14. 20:22
Elvtársak a fideszben vannak. Ha valaki nem tudná, a fideszben van a legtöbb kommunista. Ja, és ki nem akarja az ügynökakták nyilvánosságát? Igen, jó a válasz, az a párt, amelyikben a legtöbb homoszexuális van; a fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!