Ezt kínálja ma a baloldal

2021. szeptember 28. 09:48

Korrupció, offshore, náci karlendítés és nemi erőszakkal való viccelődés.

2021. szeptember 28. 09:48
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Ezt kínálja ma a baloldal: korrupció, offshore, náci karlendítés és nemi erőszakkal való viccelődés.

És ezt nem a jobboldal állítja, hanem saját maguk.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. szeptember 28. 12:40
RÁCZNÉ ügye sokkal súlyosabb !
gyaloggos
2021. szeptember 28. 12:40
EZT nagyon csendben mondom! AZON a karlendítéses histórián most is csak röhögni tudok. MELYIKÜNK nem tett még hasonlót, egyszerűen ha elköszönünk valakiktől, hasonlóan felemeljük a karunkat, sziasztok! DE! HADD csépeljék egymást, valószínűleg mindnyájan tudják, hogy csak habverés!
Kopa
2021. szeptember 28. 11:00
Kel ide még harmadik-negyedik előválasztási forduló, mert vészesen fogynak már a kuvikgeriék által is elfogadható jelölt-jelöltek. És még a Márkizaj be sem indult.
szürkeSzarvas
2021. szeptember 28. 10:53
A moslékosok mögötti "erők" leszámolni akarnak az itteni ellenállás lehetőségével is. A Codrutával(!) mindenkit lecsukatnának aki az utjukban van,mint Romániában. (Mert " korrupt az,akit az illetékes zsido sajtó (!) annak mond"-a Földi Judit ugye meg "nem offshore",mert bőrpapirja van rola-amilyen a Maláj Marinak,a csengeri "örökösnőnek" .) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!