Ateista bolsik vállukra emelnek egy római pápát

2021. június 09. 08:05

És még csak június van!

2021. június 09. 08:05
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Komcsik akarják kioktatni antikommunizmusból a jobboldalt, hogy az komcsik számára is hihető legyen. Ateista bolsik vállukra emelnek egy római pápát. »Újbalosok« lepaktálnak kommunista állampártok utódpártjaival, akik évtizedekig elnyomták az országot és ez rendben van, de gazdaságilag nem lehet együttműködni nagy távolságban lévő diktatúrákkal. Mindeközben a szélsőbal és az egykori szélsőjobb napról-napra mélyebb szerelemre lép a visszaléptetésekkel. És még csak június van! Mi lesz még itt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. június 09. 16:32
Honnan veszed, hogy ateisták és bolsik? A vállra emelés egyébként erős túlzás (light hazugság), de még mindig jobb, ahogy ti nyíltan-burkoltan mocskoljátok a pápát. Hergelni lefelé s megfelelni felfelé, bármi áron, ugye.
Magyarok Pásztora
2021. június 09. 14:53
Milyen pápa lehet az, akit a komcsik propagálnak?
121212
2021. június 09. 13:28
Kis neofita, nemrég még te is liberálisnak vallottad magad. Szájerekkel, Deutschokkal, Borkaikkal, Rogánokkal, Habonyokkal hadoválsz ateistákról? Pintérekkel és Matolcsykkal bolsikról? Nem szégyelled magad? Kaleta Gábor mondjul buzgón gyakorolta a vallását, lehet, hogy inkább az ő véleményét kellene megkérdezni a pápáról. https://www.feol.hu/hetvege/kaleta-gabor-diplomata-peru-2439946/
pollip
2021. június 09. 09:58
Miért ne emelnek a vállukra? Érték-es érdekközösség alapján természetes állapotnak tűnik. A pápa nem független, hanem balliberális. A migráció támogatásával csökkenti a keresztény egyház súlyát európában. Aztán a Vatikán költözhet Dél -Amerikába. Természetesen ezt nem szeretném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!