Aki Gulácsit ütögeti, az a válogatott egységét rombolja

2021. április 12. 11:51

Nem lennék meglepődve, ha Gulácsi az EB után megköszönné ezt a miniszterelnöki fogadtatást, és elköszönne egy időre a válogatottól.

2021. április 12. 11:51
Böcskei Balázs
Azonnali

„A kormánypárti sajtóban megszámolni sem érdemes, hányan szólítják fel Gulácsit, korholják, vádolják, kérdezik fel olyanok, akik a sporttáskáját se vihetik. Nem tesznek mást, minthogy különbséget tesznek magyar és magyar között immáron a nemzeti válogatott berkein belül is. Ennyire erővel megkérhetnék a külföldi szövetségi kapitányt, hogy a válogatott behívója előtt töltessen ki mindenkivel egy tesztet, ki hol is áll az emberi jogok, Európa, a másság, a családpolitika, a kedvenc NER-csapat dolgában, de minek is ezek, rögtön inkább a pártpreferenciáról nyilatkozzanak.

Tényleg van ember, aki komolyan gondolja még egyes KESMA-szerkesztőség zászlóshajós szerzőin kívül, hogy a magyar válogatott tagjai ne lennének plurális gondolkodásúak?

Van közöttük minden bizonnyal, aki balos, jobbos, aki melegpárti, aki Alaptörvény-hívő, aki apolitikus. És nehezen tudom elképzelni azt is, hogy amikor a hazai és külföldi ligákban játszó magyarok olvassák az általuk nem ismert tartalomfejlesztők Gulácsi-ütögetését, akkor ne Gulácsival lennének. Nem azért, mert egyetértenek vele, hanem mert »ilyet még nem láttunk, kik ezek?!«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 13. 00:01
Ez is fullba tolja a kretént. Nem kéne túlgondolni.
Ipolypart
2021. április 12. 23:19
Böcskei úr! Maga szerint az angolok ellen fog térdelni a magyar válogatott? Szerintem nem. Gulácsi megteheti, hogy ne térdeljen? Szerintem nem. Ha nem térdel, akkor segget csinált a szájából, és kár volt az eddigi cirkuszért (van egy sejtésem: a párja ötlete volt, egy kis szereplés, különösen németben..) Ha térdel, akkor tényleg megkapja a magáét itthon.
Bátya62
2021. április 12. 22:48
A magyar futbalválogatott a mérce? Ez a mostani? Na tessék menni ahová gondolom!
Kétes
2021. április 12. 18:20
@böcskei Még csak nem is egybites, hanem egyenesen analóg provákotor vagy! Milyen egységről beszélsz? Ugyan nem a legacélosabb ellenfelek ellen de Gulácsi nélkül is győzött a válogatott. (Ha van egyáltalán különbség Dibusz és Gulácsi között.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!