Viszkető tenyér

2021. március 18. 09:10

Nehéz kenyér Lengyel Lászlóknak, GKI-soknak lenni, elismerem.

2021. március 18. 09:10
Néző László
Magyar Nemzet

„Tudják, van a baloldalnak immár 11 éve ez az égető, feszítő érzése, ettől mocorognak, fészkelődnek, néha sivalkodnak, mint a fába szorult féreg, viszket nekik itt is, ott is, nincs nyugodalmuk. Mert hát valamit mégis csinálni kellene, vagy ha nem lehet, hát mondani. A politikusoknak még könnyű, ők aztán azt mondanak, amit akarnak, miniszterelnök-jelölti verseny helyett már Háry János nagyotmondó olimpiát rendeznek. Ha kiderül, hogy hazudnak, legfeljebb letagadják.

Amikor a baloldal a nyitást szorgalmazta, akkor nem a nyitást szorgalmazta, s hasonló sületlenségek. De hát ott vannak a politológusok, a szakértők, akiknek mégis illene valami világmagyarázatot adni, olyat, ami nem bukik meg legalább addig, amíg a szó el nem hagyja a szájat vagy a nyomdagépet. Nehéz kenyér Lengyel Lászlóknak, GKI-soknak lenni, elismerem.

Itt van például ez a Political Capital-os emberke, ez a Krekó Péter nevű… micsoda is?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. március 18. 15:05
Egyetértek, ennek a Lengyelnek, nejének és hasonló ballibsi "gazdaságpolitikusoknak", minden egyes Orbán féle gazdasági év egy hatalmas megaláztatással ér fel és ez már tíz éve tart. Bokrosnak legalább volt annyi esze, hogy eltünjön a balfenéken. Ez a Lengyel havonta az ATV-ben többször elmondja, hogy miért nem szabad csinálni amit Orbánék, aztán év végén 4% GDP növekmény Orbánéknak, Lengyel és kedves neje pedig újból, tizedjére is szénné égett. Én a ballibsiken csodálkozom, mert a választás a gazdasági sikerekről szól, szóval én Lengyellel már a 2000-es évek derekán közöltem volna, hogy kedves nejével vonuljon nyugállományba. A többi hasonlóval is. Lengyelre már a parizerzabáló ballibsi pronyók is gyanúsan pillognak.
nyugalom
2021. március 18. 15:01
Ha a halal es a dkmszmp kozott kell valasztaniuk az embereknek, akkor.... A zuhano repülőn se leninhez fohaszkodnak!
aleb19
2021. március 18. 13:22
eljen Néző a hidvero te ez egy masik...dehogy...csak megegy
vip era
2021. március 18. 12:34
Krekó,a soros hálózat nálunk lepottyantott egyik szarkupaca.Mégha csak ő lenne.....,de Gyuri bácsiék nagyon aktívak a magyarországi illegális szemétlerakásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!