Tóta W. ügye: hány koncepciós per kell?

2021. március 31. 06:56

Orbán bíróival itt soha nem lesz jogállam.

2021. március 31. 06:56
Márki-Zay Péter
Facebook

„Amikor olvasom, hogy Tóta W. Árpád cikkéért a HVG-t a Kúria négyszázezerre büntette egy ironikus cikkéért, abban meg sem szólított emberek indítványára, a magyar nyelv és az elemi logika szabályait figyelmen kívül hagyva, akkor felmerül a kérdés: HÁNY KONCEPCIÓS PER KELL AHHOZ, HOGY BELÁSSUK: ORBÁN BÍRÓIVAL ITT SOHA NEM LESZ JOGÁLLAM! A kormánypárti Mandiner önmagukat nyugtató elemzésében a jogállam megsértésének szándékával támadja az ellenzéket – és teljes joggal rámutat, hogy A FIDESZ RENDSZERÉBEN AZ INTÉZMÉNYESÍTETT LOPÁST BIZTOSÍTÓ LEGFŐBB ÜGYÉSZ ÉS A DEMOKRÁCIA HELYREÁLLÍTÁSÁT MEGAKADÁLYOZÓ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG LEVÁLHATATLAN.

A 444 szombati videójában pedig Rogán Antal következmények nélkül maradt korrupciógyanús belvárosi ingatlanügyeit és az államot megkárosító, bűnözőket betelepítő letelepedési kötvénybizniszét elemzi – feltéve a kérdést: MAGYARORSZÁG JOGÁLLAMNAK SZÁMÍT EGYÁLTALÁN? ORBÁN 2029-IG BEBETONOZOTT FŐÜGYÉSZE ÉS KÉTHARMADDAL BEBIZTOSÍTOTT ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA EGY JOGÁLLAMBAN LEGFELJEBB VÁDLOTT LEHET – és semmiképpen nem akadályozhatja meg a magyar bűnözőket oltalmazó, külföldi bűnözőket betelepítő, jogállamot és demokráciát leépítő rendszer elszámoltatását! Nürnbergben sem náci bírók ítélkeztek náci törvények szerint a náci bűnösök felett...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cooperator
2021. április 02. 14:06
MÁRKY-ZAY SZORGALMASAN BIZONYGATJA, HOGY MEKKORA BAROM.
Mátyás01
2021. március 31. 13:27
A kurva anyádat.
nyugalom
2021. március 31. 13:23
Ha a szegedi testületre gondolink, bizony nem! Mi is van, volt szabó balinttal? Botka hoherai miert akartak kivegezni? Micsoda gazember ez a feleszü celeb!
ato boldizsár
2021. március 31. 11:46
Hogy merészeled kritizálni a (mindentől is) független bíróságot, politikus? Ez skandallum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!