Fekete-Győr megint úgy hazudik, mintha könyvből olvasná...

2021. március 19. 08:50

A baj a hozzád hasonló, küldött emberekkel van Fegyőr, akiket nem a szívük húzott haza, hanem parancsra érkeztek...

2021. március 19. 08:50
Rákay Philip
Facebook

„(...) Mellesleg 2004-ben épp 15 éves voltál, amikor csatlakoztunk az EU-hoz. Nyilván nem emlékszel, mivel is kampányoltak akkoriban a szocik, a te mai elvtársaid, az EU mellett érvelve. Segítek: például azzal, milyen jó lesz, hogy majd szabadon nyithatunk cukrászdát Bécsben.

Érdekes, akkor nem tűnt még bűnös dolognak külföldre menni vállalkozni, tanulni, dolgozni. Ami – meglátásom szerint – manapság sem az. Teljesen normális, ha például egy tehetséges fiatal külföldön tanulja meg a szakmája mesterfogásait, miközben dolgozik, jó pénzt keres, majd hazahúzza a szíve, és itthon kamatoztatja a tudását.

A baj a hozzád hasonló, küldött emberekkel van Fegyőr, akiket nem a szívük húzott haza, hanem parancsra érkeztek...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 20. 07:14
"...Fekete-Győr megint úgy hazudik, mintha könyvből olvasná..." Fegyőr tud olvasni? EZ NEKEM NÓVUM! Aszittem ő analéfabéta.....
catalina9
2021. március 19. 18:36
A baj a hozzád hasonló, küldött emberekkel van Fegyőr, akiket nem a szívük húzott haza, hanem parancsra érkeztek..." "A madárnak szárnya van és szabadsága, az embernek pedig egyetlen szülőföldje és sok kötelessége." Tamási Áron
zakar zoltán béla
2021. március 19. 16:18
A tegnap esti Magyarország élőben 2 dolgot bizonyított hazug, mert gyáva is!
WLaci
2021. március 19. 15:43
Ez a kis muzik tévés pöcs kaposvárról vagy honnan mióta ilyen nagy megmondóember?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!