A Fidesz visszautasítja Sophie in 't Veld holland liberális képviselő nyilatkozatát

2021. március 26. 18:38

Európa legsúlyosabb egészségügyi és gazdasági válságának kellős közepén a politikai boszorkányüldözés helyett a szolidaritásnak és az egységnek kellene felülkerekednie.

2021. március 26. 18:38
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„A Fidesz és a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) európai parlamenti képviselőcsoportjai határozottan visszautasítják Sophie in 't Veld holland liberális képviselő nyilatkozatát, aki közvetetten elismerte, hogy az európai baloldal az uniós jogalkotást a nemzeti kormányok megbüntetésére használja

A képviselő nyilatkozata csak megerősíti, hogy a baloldal valódi célja a jogállamisági feltételrendszernek nevezett mechanizmussal nem az unió pénzügyi érdekeinek védelme, hanem a konzervatív kormányok pénzügyi megbüntetése.

Európa legsúlyosabb egészségügyi és gazdasági válságának kellős közepén a politikai boszorkányüldözés helyett a szolidaritásnak és az egységnek kellene felülkerekednie, tette hozzá Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonszól
2021. március 27. 10:22
Ez így kurva gyenge.Van elég vaj a fejükön amit jóval erősebb szóhasználattal kellene a fejükre olvasni visszarugdosva őket ezzel a csatornába ahová valók.mégegyszer mondom.Ez így kurva gyenge!
totisz
2021. március 27. 09:41
Egy futó pillantás a holland lankákra: a drog sújtotta ország állampolgárai számára 12 éves gyerekek hozzák-viszik a kábítószert, az oda települt lengyelek üzleteit valakik felrobbantják és felgyújtják, kiderült nemrégen, hogy a hollandok 40 ezer (!) gyereket "fogadtak örökbe" külföldről, azaz megvásárolták őket, a korrupt hatóságok pedig hamis papírokkal igazolták az eljárást. Kell itt egy alaposabb vizsgálat ?
Coccothraustes
2021. március 26. 22:46
Az EU diktatúra a pandémia idején is diktatúra.
Nannyó
2021. március 26. 20:44
Jó lenne egyszer egy szabad országban élni... Amikor nem Moszkvából, vagy Brüsszelből mondják meg, hogy nekem, a magyarnak hogyan kell élni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!