AZ E HETI SZAMUELY TIBOR-EMLÉKGYŰRŰ FEKETE-GYŐR ANDRÁSÉ

2021. február 09. 10:28

Az ellenzék mindig erős volt a Tanácsköztársaság világát zsigerből – és persze otthonról – hozó, úri ötletek felvetésében.

2021. február 09. 10:28
Rákay Philip
Facebook

„Két héttel ezelőtt Fegyőr még a békéről papolt. Hú, de elhittük... Mára ott tart, hogy a társadalmi béke jegyében bátor fenyegetőzésbe kezdett. Persze nem szokatlan ez tőle, emlékezzünk csak a Szabad Európa Rádióban hónapokkal ezelőtt beígért, népbiztosokat megszégyenítő mondatokra, amelyek szerint nyomás alatt tartanák a nekik nem tetsző tisztségviselőket, megvárva, hogy »az illető elveszítse az idegrendszerét.«

Nem csodálkozunk persze, az ellenzék mindig erős volt a Tanácsköztársaság világát zsigerből – és persze otthonról – hozó, úri ötletek felvetésében. Csupán emlékeztetőül álljon itt néhány – az általuk álmodott, kormányzati pozícióhoz roppant méltó – gondolat a Momentum-vezér ellenzéki brigádpajtásaitól:

Földönfutóvá kell tenni a nemzeti oldal értelmiségét (Gyurcsány Ferenc)

Lámpavasra kell húzni a fideszeseket (Szarvas-Koppány Bendegúz)

Ellenzéki győzelem után időlegesen fel kell függeszteni a jogállami normákat, mellesleg a diktátorok nem szokták túlélni az ilyesmit (Fleck Zoltán)

Tegnap az Azonnali.hu interjújában Fekete-Győr zárkózott fel elvbarátaihoz, az e heti Szamuely Tibor-emlékgyűrű várományosaként, amikor ilyenek mondott:

»Hosszútávon társadalmi békét szeretnénk, ami egy rohadt nehéz vállalkozás ebben a végletekig megosztott országban. (...)

A békéhez vezető úton lesz egy pont, ahol a korrupt fideszes elitet meg kell regulázni, le kell váltani, bíróság elé kell állítani. (...)

Példát kell statuálni azokkal az emberekkel, akik ezt a rendszert működtették, és akik Magyarország meglopását és megalázását megvalósították. (...)

Külön programmal készülünk a magyar gazdaság és a magyar állam fidesztelenítésére. Ennek része lesz a Mészáros-vagyon sorsa, ahogy Polt Péter és egyéb szereplők kilátásai is. (...)

Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd (...)«

Ennyit a társadalmi békéhez vezető rögös útról... Gratulálunk a Dobrev Klán e heti legjobb tanítványának, jár az a gyűrű!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas2
2021. február 09. 19:31
Leninfiuknak szamueli unokáknak most nagy a pofájuk, .....de azért jó lesz vigyázni, mert még nem volt reprivatizáció, ....de még lehet!!........
artfx
2021. február 09. 18:14
Kálmánka elképesztően aktív....
Agnieszka
2021. február 09. 14:06
Nem lehet megspórolni. Föl kell a problémát vállalni és megoldani. Lehet, h. szinte reménytelen a nemzetközi tényezők (internacionalista), miatt. Az idő meg szalad, lassan 1 év múlva választások. Szinte minden a médián múlik, az eddigi választásokat is a médiájuk nyerte nekik, a Gugli, Fészbuk, Rtl Klub hathatós -egyre hathatósabb- közreműködésével. Ki abban hisz, amiből tájékozódik. A megbízhatóbb a saját szem, saját pénztárca lenne.
dr Justice
2021. február 09. 13:36
A fiúk már fűtik a mozdonyokat, és reménykednek hogy nem kell 2022-ig sem várniuk... https://hu.wikipedia.org/wiki/Szamuely_Tibor_(n%C3%A9pbiztos)#/media/F%C3%A1jl:La_dictature_du_prol%C3%A9tariat_les_ravages_du_bolch%C3%A9visme_en_Hongrie-page-082.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!