Remélem, hogy ez csak egy béna elszólás volt

2020. december 02. 19:09

Miért kellene egy meleg férfinek jobban tudnia, hogyan és miként működnek a melegbárok?

2020. december 02. 19:09
Schilling Árpád
Facebook

„Követem a Partizán élő adását, amelyben Szájer botrányát elemzik különféle szempontok alapján. A műsorban épp Stumpf András beszél, egyébként értelmesen. Épp ott tart, hogy a Fidesz nem a magánéleti szabadságot korlátozza, hanem a nem heteró szexuális orientáció nyilvánosságban való megjelenését stb. És ekkor egyszercsak Stumpf a következőt mondja: Nem tiltják be a melegbárokat, van belőle egy rakás Budapesten – ahogy azt te nálam sokkal jobban tudod, Marci. STOP!!! Ez mi? Csak remélem, hogy ez csak egy béna elszólás volt. Mert ugyan miért kellene Gulyás Mártonnak jobban tudnia, hogy mi van a melegbárokkal? Mert meleg? Hogy jön ez ide? Mi a köze a műsorvezető szexuális orientációjának ehhez a kérdéshez? Nem azért foglalkozik Szájer ügyével, mert meleg, hanem mert ez egy kurrens politikai kérdés. És miért kellene egy meleg férfinek jobban tudnia, hogyan és miként működnek a melegbárok? Ha a bárokról volna szó úgy általában, akkor azt mondhatnánk, hogy »András, ezt te sokkal jobban tudod, hiszen heteró vagy, és biztosan sokat jársz bárokba, ahol csajokat szedsz föl?« Biztos vagyok benne, hogy ezt Stumpf nem mérlegelte. Egyszerűen csak kicsúszott a száján. Miért? Mert még ő is itt tart. Konkrétan ott, hogy ha valaki meleg, akkor melegbárokba jár. Mert a melegek helye a melegbár, ahol melegek vannak, és melegednek. Bár fontosnak és értékesnek tartom Stumpf András »ébredés« utáni munkásságát, de azért ezt a meleg dolgot azért nem ártana átgondolnia. És mindenki másnak is, aki felkészült értelmiséginek tartja magát és nem a NER pörgeti a nyelvét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsoel
2020. december 03. 12:48
Ilyenkor, télvíz idején mindenki meleg bárokba jár(na, ha a járványvédelmi előírások engednék), hiszen fűtési szezon van. Amiről Fitying beszél, azt buzibárnak hívják. Mint például a Kék Osztriga.
Hunyadi Mátyás
2020. december 03. 09:45
Gulyás nyilván jobban tudja mint pl. én. Ilyen hülyeségekbe belekötni! Nagyon ráér ez a Schilling. Csak tudnám, hogy mitől Árpád. Nevet kellene változtatnia.
cutcopy
2020. december 03. 09:37
De hát nem az a buzi propaganda, hogy pride, hogy merjék felvállalni..?
Peppa
2020. december 03. 09:22
Árpi, ne játszd a hülyét. Marci tudja, hogy hol vannak a melegbárok, a feleséged meg nagyon sok faszt ismer rajtad kívül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!