Slavoj Zizek: A „deep state” az amerikai választás egyértelmű győztese

2020. november 10. 19:54

Az ő szempontjukból egy gyenge Biden elnökség republikánus kézben lévő szenátussal a lehető legjobb eredmény.

2020. november 10. 19:54
Schiffer András
Schiffer András

„»But the outcome of the elections is not just a stalemate – there is a clear winner: the big capital and deep state apparatus, from Google and Microsoft to the FBI and the National Security Agency. From their standpoint, a weak Biden presidency with the Senate in Republican hands is the best possible outcome.« – Slavoj Zizek az amerikai elnökválasztás eredményről

»De a választások kimenetele nem csupán patthelyzet – egyértelmű nyertese van: a nagytőke és a mély állam apparátusa, a Google-től és a Microsofttól kezdve az FBI-ig és a Nemzetbiztonsági Ügynökségig. Az ő szempontjukból egy gyenge Biden elnökség republikánus kézben lévő szenátussal a lehető legjobb eredmény.« – Slavoj Zizek az amerikai elnökválasztás eredményéről.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. november 11. 09:18
Csakhogy ez a helyzet még nem áll fenn, csak a lehetősége adott. Nincs vége az elnökválasztásnak.
Cassi
2020. november 11. 06:57
Nem Trump csapolta le a mocsarat, hanem a mocsár Trumpot, és végeredményben semmi meglepő nincs ebben. Az amerikai elit nagy része abban érdekelt, hogy ne történjen semmi, de folyamatosan menjen a showműsor a színpadon.
trma
2020. november 10. 23:28
Akkor most már teljesen természetes módon beszélnek ismert közszereplők a Deep Stateről és nem nézik őket hülyének, összeesküvés hívőnek? Nem úgy volt, hogy Trumpot ezért még kiröhögték néhány éve?
Rick Deckard
2020. november 10. 22:47
Slavoj Zizek egy imposztor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!