Orbán újjáépíti a vasfüggönyt?

2020. augusztus 23. 15:40

A Jobbik egy olyan Magyarországot épít, ahol tisztelik az emberek szabadságát.

2020. augusztus 23. 15:40
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Orbán újjáépíti a vasfüggönyt? – Miután Szijjártó Péter külügyminiszter is kijachtozta magát a tengeren, Orbán bejelentette: szeptembertől le akarja zárni Magyarország határait. Hogy ezzel hány olyan családot szakítanak szét, ahol éppen azért mentek külföldre, mert a Fidesz rendszerében nem találtak biztos megélhetést, az a kormánynak nem számít. Már ha nem éppen az a cél, hogy a kivándorolt magyarokat és családjaikat is megbüntessék, akik pedig elégedetlenek az itthoni éhbérért, azokat megfélemlítsék. Nem csoda, hogy Orbán pont a belarusz diktátorral találta meg a közös értékrendet...

A Jobbik Elvi nyilatkozatában azt vállalta, hogy egy olyan Magyarországot épít, ahol tisztelik az emberek szabadságát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2020. augusztus 24. 14:59
Na, most árulja el valaki, hogy ez a fasz a szeptemberi lehetséges "lezárás"-ról elmélkedve, a feltételek előzményeként mi a francot keres az, hogy Szíjártót látták egy jachton? Ez előzménye, a vírus miatti "lezárásnak", vagy okozata, vagy mi? Mert ha egyik sem, akkor mit keres az értelmetlen dumájában? Vasfüggöny? Te tróger! Te nagyon hülye, gyurcsány segglyuk termelvény! Aljas hazug mocsadék!
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:04
https://i.imgur.com/jSaE7d3.jpg
konfucius
2020. augusztus 24. 09:06
Álmot láttál? Mert a valóságban a Jobbik nem épít semmilyen Magyarországot. Tehát vágyálmok lesznek azok...
Vakfolt
2020. augusztus 24. 08:16
Ebből is látszik, hogy a jóbik nemcsak azt nem tudja, hogy a komcsikkal nem szabad közösködni, de a helyzet értékelésüket még sikerült rosszabbá tenni, és ezek után még építeni akar. Mit baszd meg, a szocializmust?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!