Közösen kiálltunk az igazunkért a Vár alatt

2020. május 19. 08:50

A kormánynak egy dolga lenne: befejezni a lopást, gondoskodni a népről és tiszteletben tartani a demokráciát.

2020. május 19. 08:50
Szél Bernadett
Facebook

„Nagyon köszönöm, hogy közösen kiálltunk az igazunkért a Vár alatt, és kérlek Titeket, továbbra is figyeljetek, mert »a nemzetközi helyzet fokozódik«. Most konkrétan ott tartunk, hogy rémhírterjesztés miatt 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a köztévén keresztül a kormány. Nagyon köszönöm, ezek szerint jól dolgozom, és természetesen állok elébe bármilyen eljárásnak: ha a mentelmi jogomat akarják felfüggeszteni, hajrá, legalább kiderülne, hogy pusztán a kormány kritizálásáért akarnak besározni, immár sokadszorra.

A helyzet persze teljesen abszurd. Egyrészt némi propaganda segítségével eljutottunk egy alapvetően jó ügytől, a maszkosztástól a börtönig, illetve per pillanat az azzal való fenyegetőzésig, másrészt az igazat mindenki tudja. Azok után, hogy Mészáros Lőrinctől kezdve az egész NER-t kitömték a magyar és uniós adófizetők pénzéből, ezért az egészségügyre nem jutott pénz, ezért hagyták totálisan széthullani, ennélfogva teljesen eszköztelenül ért minket a járvány, majd válságkezelés címszó alatt 32917 ágyat kiürítettek, embereket sorsukra hagytak, miközben konstans nem volt elég védőfelszerelés, sem az egészségügyben, sem a szociális szférában. Mindezt látva elkezdek maszkokat vinni a terepre egy aktív momentumos önkormányzati képviselővel, minden érintettel előre egyeztetve, és a hazánkban forgató német köztévé történetesen kíváncsi is a véleményünkre, amit én el is mondok – erre a propagandamédia epét hányva engem mond el mindennek, megszólalást nem biztosít, letiltja a közleményem, és most már börtönnel fenyeget. De az igazságnak az a természete, hogy előbb vagy utóbb, de napvilágra kerül, és ha ez így megy tovább, egyre nagyobb figyelmet kap majd az egészségügyi és a szociális dolgozók védőfelszereléssel való ellátottságának – és az eszközök minőségének – ügye.

Innentől kezdve egyre kevésbé lehet majd eltussolni a valóságot, márpedig akkor a kormány maga fog arra kényszerülni, hogy mielőbb javítsa a helyzetet. Úgyhogy állok az ügy elébe, mindannyiunk érdekében, és halkan hozzáteszem, persze lehet börtönnel fenyegetni az uniós sajtónak nyilatkozó ellenzéki képviselőket, csak aztán ne durcizzanak meg sorosozzanak, ha megkérdezik tőlük, mégis mi folyik Magyarországon – mert még ki fogják nevetni őket. Kedves fidesz, Budapest nem Moszkva, Orbán pedig nem Putyin, és a kormánynak egy dolga lenne: befejezni a lopást, gondoskodni a népről és tiszteletben tartani a demokráciát. Akkor nem kellene ennyire remegnetek a szabad sajtótól és valóságtól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. május 20. 12:48
Telehazudod a külföldi tévéket, s még te beszélsz igazságról. Kiírtad magad a magyar közéletből a rikácsoló Szabó Tímeával együtt, aki legalább a magyar parlamentben hazudozik. Bár jó nagyokat ő is.
Mirtilla
2020. május 20. 11:56
"Közösen kiálltunk az igazunkért a Vár alatt" -nyilatkozta a lázadó ápoltak szóvivője elsáncolva magukat a Vár aljában.
Vakfolt
2020. május 20. 07:35
"A kormánynak egy dolga lenne: befejezni a lopást, gondoskodni a népről és tiszteletben tartani a demokráciát." Ezt sajnos nem tudja megtenni, ki kell várnia a következő választást és valahogy demokratikus módon tudja csak leváltani a főpolgármestert, meg a tolvaj dks cimbijeit. Mi is várjuk már.
Kanmacska
2020. május 19. 23:40
Hazug, szar, hülye picsa! Le vagy te szarva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!