Lapszemle, avagy miért marad így örökre a NER

2020. április 24. 22:32

Természetesen, ha valamit végletesen el vagy túl nem tolnak, ami mindig benne van a pakliban.

2020. április 24. 22:32
Hont András
Hont András
Facebook

„Két nappal azt követően, hogy ugyanebben a lapban Hegyi Gyula volt szocialista (?) parlamenti és európai parlamenti képviselő megértően emlékezett meg a terror teoretikusáról és irányítójáról, Vlagyimir Iljics Leninről, olyanokat ferdítve, hogy »az élcsapat még az életében kicsúszott a kezéből, a nála sokkal könyörtelenebb Sztálin eszközeként végzetesen eltorzította és meggyalázta mindazt, amit oly sokan reméltek az orosz forradalomtól«, meg hogy a polgárháborút a »a szegényparasztság mozgósításával« nyerte meg (a felakasztott, megfélemlített, kizsigerelt szegényparasztok erről sokat tudtak volna mesélni, ha még tudtak volna mesélni, meg úgy egyáltalán: képzeljük már el, hogy mi lenne, ha a Magyar Nemzet kedélyes visszaemlékezést tenne közzé, ha nem is Hitlerről, de Mussoliniről), szóval két nappal később ez a cikk jelent meg ugyanott. A józanság által meg nem környékezett Sz. P. szó szerint azt írja a NER-rel kiegyező oligarcha újságjában, hogy Magyarország fasiszta diktatúra, majd két bekezdésen át – modorosságokkal és közhelyekkel zsúfolva – leírja, hogy fogalmilag miért nem az. No, de aki hangokat hall a fejében, annak nem kell ügyelni a definíciókra. Mindegy is. Csak annyit szeretnék megjegyezni azok kedvéért, akik majd elkezdenek kapálózni, meg kiabálni, hogy ez igenis diktatúra, meg fasisztának, meg pláne az, vessenek egy pillantást a szöveg fölötti hirdetésre, és azután gondolkodjanak el azon, hogy a NER-nek ellenére vannak ezek az elborult futamok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 27. 07:38
"....avagy miért marad így örökre a NER." Jó lenne, ha igy lenne ahogy' a KIS GRÓSZ vizionálja, de ekkor sincsen tragédia ha csak részben lesz így.... SZÉP JÖVŐ ELÉ NÉZÜNK!!!
szavaztam
2020. április 25. 19:21
és miért ne reklámozna a magyar államkincstár egy ellenzéki trágyadombon? az ott lakók pÉnze is ugyanannyit ér...
gyaloggos
2020. április 25. 17:01
HONT! MINDEGY ma már mit, hogyan írna ama lap! EZEKKEL AZ OSTOBA ELLENZÉKI politikusokkal lehetetlen legyőzni a FIDESZ-t!
Nick Holgerzson
2020. április 25. 14:00
Ilyeneket normális ember már el sem olvas. Nem tudtad, ballib gyökér?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!