Közérdekű adatigénylés

2020. február 15. 10:07

Nyílt levél V. Naszályi Mártának.

2020. február 15. 10:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Mint már bizonyára értesült róla, közérdekű adatigényléssel fordultunk a budavári önkormányzathoz a következő ügyekben:

1.: Vámos Ágnes, a tavalyi önkormányzati választásokon az ellenzék által támogatott jelölt, jelen pillanatban az önkormányzat oktatási és kulturális tanácsadója. A Vár szívében lakik egy önkormányzati lakásban. Tudni szeretnénk, mekkora lakást bérel Vámos Ágnes? A bérleményért milyen címen és mennyi bérleti díjat fizet? Hogyan jutott hozzá ehhez a bérleményhez? (Nyugodtan térjenek ki válaszukban az úgynevezett »trükkökre«!) Vámos Ágnesnek üzlete is van a Várban. Tudni szeretnénk, az üzlethelyiségért mennyi bérleti díjat fizet?

2.: Bakró-Nagy Ferenc az önt támogató, balliberális Index című internetes portál főmunkatársa. Egy önkormányzat által nemrégiben tökéletesen felújított önkormányzati lakásban lakik. Tudni szeretnénk, Bakró-Nagy Ferenc milyen körülmények között jutott hozzá önkormányzati bérleményéhez? Mekkora lakást bérel, és ezért mennyit fizet havonta, milyen címen?

3.: Tamási Miklós, a Soros-féle CEU Open Society Archives vezetője volt, ő hozta létre a Fortepant. A budai Vár szívében lakik, néhány száz méterre a Miniszterelnökségtől. Tudni szeretnénk, hogyan jutott hozzá az önkormányzati lakáshoz? Mekkora a bérleménye, és ezért havonta mekkora bérleti díjat fizet, milyen címen?

4. Diósdi László, 1986-ban Rózsa Ferenc-díjjal kitüntetett baloldali újságíró, az ön nagy támogatója, a kampány alatt a várnegyed suttogó propagandájának vezéralakja, ahogy háta mögött hívják, a »vár öreg komcsija«. A budai Várban lakik, a vár szívében, alig néhány száz méterre a Miniszterelnökségtől. Tudni szeretnénk, hogyan jutott hozzá az önkormányzati lakáshoz? Mekkora lakást bérel, és ezért mennyi bérleti díjat fizet, milyen címen?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 399 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RPéter10
2020. február 18. 10:10
https://www.valaszonline.hu/2020/02/18/verplazma-vascular-plazma-octapharma-hatter/
catalina9
2020. február 16. 17:51
Nyílt levél V. Naszályi Mártának." sakk-matt!
koronaszepe
2020. február 16. 13:52
A várban ma, piaci áron havi 400 000 forinttól indul a lakásbérlés. 400 000 forinttól a csillagos égig...
koronaszepe
2020. február 16. 13:50
" A budai Várnegyed frekventált részén található Úri utcában a cég egy 45 négyzetméteres lakásért havonta csak 13 800 forintot, egy 340 négyzetméteres lakásért pedig 220 ezret fizet Budavár önkormányzatának , írja a Magyar Nemzet a kerület független képviselője, Veres Dávid közérdekű adatigénylése alapján. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!