Felszabadulás, vagy amit akartok

2019. április 05. 18:31

A felszabadulás is kommunista találmány, a szovjetek a legyőzést használták.

2019. április 05. 18:31
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„A szovjet csapatok nem akkor és nem ott léptek a Magyar Királyság területére, ahol azt a hivatalos történetírás tanította, és nem akkor és nem ott fejezték be az ország megszállását sem. A dolog például úgy kezdődött, hogy a szovjet megszállás kezdetének megállapításakor nem az ország akkori, 1945-ös, a müncheni döntésekkel kezdődően kialakult határait vették figyelembe, hanem – a csak később újra ránk kényszerített – csonka-Magyarország határait.

Április 4-én pedig még harcok folytak és nem fejeződött be Magyarország megszállása. Maga a »felszabadulás« szó is kommunista találmány. A szovjet csapatok maguk megszállást, legyőzést és hasonlókat emlegettek.

’49 után aztán beindult a kommunista hazugsággyár. Átírták a történelmet és kiképezték – részben pedig Moszkvából készen kapták – az ehhez szükséges kádereket. A janicsárképzőkben ezrével állították csatasorba az új »pedagógusokat«, akiknek legfőbb feladata volt, hogy az órákon figyelő ifjúságnak a szemébe hazudjanak a »felszabadulásról« és még sok más dologról. Ezzel párhuzamosan, ennek mintegy alapjaként, az akadémiai »tudomány« is gyártani kezdte a hamis történelmet, irodalmat és kultúrát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. április 07. 09:06
Totális bizonyíték erre, Arisztó felett az a faszfej bácsi akit SZŰCS ZOLTÁN GÁBOR-Nak hívnak.
atila68
2019. április 06. 13:25
Megjegyzem a mai napig gondolkodás nélkül vágom Battonya, és Nemesmedves települések nevét. Vajon kinek mit mond most ez a két név?
írmag
2019. április 06. 08:05
Aristo, köszönet az összeállításért. Ami a napjainkban is gyaláz bennünket, az a "’49 után aztán beindult a kommunista hazugsággyár" terméke, mert sem a hazug könyvek, sem a hazug oktatás, sem a keresztény és magyar gyűlölet nem változott.
ellenforradalmár
2019. április 06. 07:14
A felszabadulás nem kommunista, hanem zsidó találmány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!