Egy szexragadozó vallomásai

2018. október 01. 16:35

Mr. Himmler kerületi ügyész jól fogalmazott, amikor azt mondta a CNN-nek, hogy én vagyok az Egyesült Államok történetének legundorítóbb, legvisszataszítóbb szexuális ragadozója.

2018. október 01. 16:35
Szentesi Zöldi László
Origo.hu/888

„Tisztelt Esküdtszék!

Engedjék meg, hogy az utolsó szó jogán én is hozzátegyek valamit az eddigiekhez. Fontosnak tartom, hogy kibontsam az igazság minden szeletét, hiszen ezekben a pillanatokban is amerikaiak milliói nézik az élő közvetítést. Nekik nem hazudhatok. Ahogyan nem hazudhatok szeretteimnek, barátaimnak, tisztelőimnek sem. Továbbá nem hazudhatok a mélyen tisztelt bírónak, Adolf Visinsky úrnak sem, és nem hazudhatok a nagyon helyénvaló módon kizárólag fekete nőkből álló esküdtszéknek sem, amely hamarosan meghozza a döntését.

Igen, Mr. Himmler kerületi ügyész jól fogalmazott, amikor azt mondta a CNN-nek, hogy én vagyok az Egyesült Államok történetének legundorítóbb, legvisszataszítóbb szexuális ragadozója. De hogy is kezdődött?

Úgy kezdődött, hogy megszülettem. Ma már furcsa kimondani, de egy férfi és egy nő nászából. Nagyon szégyellem ezt, és a legszívesebben megtagadnám őket, tudják mit, meg is teszem már az elején. Mai világunkban furcsa ezt kimondani, de apám és anyám nem volt tekintettel az LMBTQ-ba tartozó személyek érzékenységére, amikor engem megalkottak, és önkényesen úgynevezett fiúnak neveztek, fiú nevet aggattak rám és fiús játékokat vásároltak nekem. Sajnos, én sem voltam elég toleráns és érett csecsemő- és óvodás koromban: többször előfordult, hogy a fütyimmel előbb a pelenkába, utóbb pedig kifejezetten fiúk számára kialakított vécékben ürítettem ki hólyagomat. Ma már szégyellem, de mit tehetnék? Sokkal jobban figyelnem kellett volna. (...)

Donald Trump miatt van minden. Már akkor a vizek felett lebegett, amikor még semmi sem volt.

Remélem, az utolsó mondataimra enyhítő körülményként tekintenek, egyébként pedig maradok alázatos szolgájuk nagy tisztelettel. Egyúttal fogadom, hogy amennyiben mégis valamilyen felmentő körülményt találnának számomra, és mégsem kell börtönbe vonulnom, testi és lelki vágyaimat ezután nem nőkön, hanem a lakóhelyemhez közeli csikótelep kis lakóin élem majd ki. Így végre modern, 2018-as amerikai férfi lehetek.

Köszönöm a figyelmet, éljen a szabadság, éljen Amerika!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. október 02. 16:02
Ezek után minden gazdag,befolyásos,embernél kell egy lenni úgynevezett eggyetértési nyilatkozat nyomtatványnak, amivel igazolhatja,hogy a hölgy magától, önként kufircolt vele.Bár már hallom is hogy"kényszerített hogy írjam alá"dumát.
Szőke Ciklon
2018. október 02. 10:35
Remekül ábrázolja az abnormális, természetellenes liberális őrületet. Ami mindig fellángol, amikor elvesztik a hatalmukat. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a nagy dolgok a választásokon dőlnek el, és az emberiség nagyobb része még normális.
48gondolkodó
2018. október 02. 10:27
A cikk nekem is nagyon tettszett, de sajnos nem említi hogy a genderőrületnek okai is lehetnek nem csak okozatai. Pl. nem minden Jessica hülye buta liba, sőt, nagyon is jól tudják, hogy felhúzott szoknyával gyorsabban lehet futni mint letolt nadrággal. Ahogy manapság bármi, az aberrált kutyusszeretetet is felhasználható választási programban, komoly jövedelem is érkezhet a bankszámlára ha valaki felvállalja júdás szerepét, vagy a címlapra kerülés se utolsó. Lejárató és rettenetes, viccesen mulatságos, népszerűsítően jövedelmező - kinek mennyire.
catalina9
2018. október 02. 06:57
remek cikk, gratulálok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!