Rákosista tempóra kapcsolt Handó Tünde

2018. augusztus 30. 15:22

Diktatúrában, illiberális „demokráciában” vagy új nevén „kereszténydemokráciában” persze mindenki ellenség.

2018. augusztus 30. 15:22
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Rákosista tempóra kapcsolt Handó Tünde a bírói függetlenség felszámolásában

Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal vezetője arra utasította a bírákat, hogy találjanak legalább három törvénytelenséget az Országos Bírói Tanács, tehát a Handót egyedüliként ellenőrizni képes testület működésében.

A Demokratikus Koalíció szerint Handó Tünde rákosista tempóra kapcsolt a bírói függetlenség felszámolásában. A DK szerint az OBH mindenkori elnökének csendben kell tűrnie, ahogy ellenőrzi a munkáját a kifejezetten erre a célra létrehozott testület. Nem a bírói tanácsot, hanem épp ellenkezőleg, a Handó vezette bírói hivatalt kell ellenőrizni. Legalábbis demokráciákban. Diktatúrában, illiberális »demokráciában« vagy új nevén  »kereszténydemokráciában« persze mindenki ellenség, aki a bírói függetlenséget óvná a hatalomtól. Ezt látjuk most.”

(MTI-OS)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2018. szeptember 02. 12:30
" Rákosista tempóra kapcsolt Handó Tünde " – DK :D Ez jobb mint a Comedy :))))))) Amikor a poszt-MSZMP pártok mondják meg a tutit a Rákosi-rendszerről.... :D
Rockpapa
2018. szeptember 01. 07:35
Azért nem semmi a Gyurscány.Az Apró pereputtyal a háta mögött Rákosista tempóról ugatni.
Fideath
2018. augusztus 30. 23:34
"azért ecsém, mert a bizonyítatlan, ill. bizonyíthatatlan hazugságaidra épeszű ember nem fog reagálni... " ----------------------------- Jah értem. Tehát akkor Handó nem mondott ilyet, hanem ezt a DK találta ki? Most ez az érved, te szutykos patkány? Nem baj, de akkor mond ezt. Handó perelt már hogy miért hazudik róla a DK és miért vádolja hivatali visszaéléssel? Vagy legbelül te is tudod hogy Handó-kurva tényleg utasította a bírói tanácsot hogy találjanak törvénytelenséget az őt ellenőrző bizottságban? Az a baj hogy a primitív fajtátokat ANNYIRA, DE ANNYIRA KÖNNYŰ fossá alázni bármilyen vitában.... mert aljadék narancs-fanatizmusotok miatt soha, sehol nem tudtok érvelni, semmire soha nem tudtok érdemben reagálni, Mészárosról is lapítotok mint tehénszar a fűben...undorító gazdátok is menekül a vitáktól meg a nem lakájmédia kérdéseitől mint a patkány mert ő sem tud reagálni. Ő is tudja hogy fossá égne élő adásban ha valaki Mészárosról kérdezné... neki elég hogy az agyhalott zombi híveit tudja etetni a napi migráns-szarral akik kétpofára tömik a balkáni, primitív, autoriter moslékot napi szinten.
atila68
2018. augusztus 30. 19:57
#diplomamunka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!