A liberális homofóbia margójára

2018. január 04. 17:51

Köszönjük, nem kérünk a liberális gondolatrendőrség áldásos munkájából.

2018. január 04. 17:51
L. Simon László
Facebook

„Döbbenten olvasom a Schmidt Máriát támadó újabb cikkeket. Szerzők sora szörnyülködik azon, hogy a »Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány« meghívta egy budapesti V4-es konferenciára a számos vitatott kijelentést tevő Milo Yiannopoulost. Most tekintsünk el attól az újságírói pontatlanságtól, hogy nem Schmidt Mária az említett közalapítvány elnöke, azaz nem ő vezeti a közalapítványt, koncentráljunk csak arra, hogy vajon a véleménynyilvánítás szabadságára oly kényes sajtómunkások mégis milyen jogon kérdőjelezik meg a véleménynyilvánítás és a gondolat szabadságát. Miért is ne lehetne meghívni egy erősen megosztó kijelentéseket tevő közéleti személyiséget egy konferenciára? Miért gondolja bárki is azt, hogy egy konferencia szervezőinek mindenben egyet kell érteniük a meghívott előadók álláspontjával, korábbi kijelentéseivel? Mégis kinek kellene a gondolatrendőrség szerepet magára vállalnia?

Yiannopoulos sok-sok megszólalása közül van olyan, amivel azonosulni lehet, van amivel egyáltalán nem. De van-e olyan írástudó közéleti ember, politikus, író, értelmiségi, akivel mindenben egyet lehet érteni? Akinek az értékrendje 100 százalékban találkozik egy másik emberével?

Az egyik újságíró szóba hozta Yiannopoulos homoszexualitását is, kifejtve, hogy »Yiannopoulos homoszexualitása természetesen nem is szempont, nem is emiatt, hanem a pedofíliával megengedőnek mondott, Yiannopoulos szerint rosszul megfogalmazott mondata miatt került össztűz alá. Melegsége csak annyiban számít, hogy merőben ellentétben áll a magyar vagy épp a lengyel kormány által hangoztatott értékekkel.« Vajon honnan veszi az újságíró, hogy a jelenlegi magyar kormány által hangoztatott értékekkel ellentétes egy homoszexuális személy meghívása egy nemzetközi konferenciára? Hol olvasta, hallotta ezt? Mert abból, hogy a jelenlegi kormány családpolitikájának a fókuszában – nagyon helyesen – a férfiak és nők házasságára és gyermekvállalására épülő klasszikus családmodell áll, még nem következik az, hogy bárkinek a véleményét, művészi, tudományos teljesítményét azon az alapon kérdőjelezné meg, hogy az illetőnek milyen a nemi identitása, illetve hogy klasszikus családban él, vagy sem.

Úgyhogy köszönjük, nem kérünk a liberális gondolatrendőrség áldásos munkájából. Ők foglalkozzanak inkább azzal, hogy mégis miként sikerülhetett Vona Gábor és a Jobbik szerecsenmosdatása: most már nem számít az EU-s zászló égetése, a Duna-parti holokausztemlékmű meggyalázása, sem a gárda, sem a számos antiszemita megjegyzés. Úgy tűnik, hogy a »demokrácia« megmentése érdekében a Fidesz ellen még velük is össze szabad, és össze is kell fognia a baloldalnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat_OS
2018. január 05. 15:01
Amúgy ezt nem írta senki meg , de Milo egy humorista is, hasonlóan pl. a liberális Bill Maherhez. Csak a konzervatívoknak nincs megengedve, hogy humorizáljanak a baloldalon.
Lakat_OS
2018. január 05. 14:50
A progresszívok (bal és "jobb" oldala egyaránt) egy gyermekként szexuális erőszak áldozatául esett embert pedofiloz, fasisztáz és mocskol, mert beszélni mert a megrontásáról egy majd 3 órás marginális youtube beszélgetős videóban évekkel ezelőtt A Sorosista karaktergyilkosság és rágalomkampánynak való bedőlés helyett mindenki maga eldöntheti, igazak-e a vádak: Ez egy mocskos hazugság, hogy Milo a pedofíliát mentegette. Látszik, hogy a Soros cég full üzembe kapcsolt és az Amerikában már szakállas, rég lejárt, megcáfolt undorító rágalmakat melegítették újra. Milo a saját megrontásáról beszélt, 13 éves korában egy pap megrontotta, és a beszélgetőpartnere elkezdett sajnálkozni rajta, meg ragadozónak nevezte a papot, és Milo abszolút nem szereti magát áldozatként látni, és a baloldal áldozati struktúráiba, rangsoraiba betagozódni. Ezért próbált nem áldozatként feltűnni, és azt mondta, hogy ó, ő maga volt a ragadozó, és hogy ő már akkor élvezte a szexet, és hogy az idősebb férfitől sokmindent tanult, hogy az idősebb férfiak sokmindent tudnak nyújtani a fiatalabb szeretőiknek. De egy szóval nem támogatta a pedofíliát és azt mondta, egyetért a beleegyezési korhatárral. A Drunken Pesants beszélgetős Youtube showban és a Joe Rogan Youtube talkshowban beszélgetett az életéről, nézeteiről, egy évvel korábban, mint hogy befutott volna, és mivel mindkét beszélgetés kis híjján 3 órás volt, ezért mindenféle dologról beszéltek, az életéről, mivel ő homoszexuális, ezért a homoszexualitásáról, szexuális tapasztalatairól. A drunken pesants ilyen késő éjszakai beszélgetés volt, egy egyszerú youtube csatornán, nem igazán nagy nézettségű csatornákon, inkább személyes beszélgetés. A kontextusában nézi meg az ember, akkor kiderül, hogy undorító mocskos karaktergyilkosság és rágalomkampány, amit a baloldal művel. http://mandiner.hu/cikk/20171229_jeszenszky_zsolt_ismet_beindult_a_hiszti Joe Rogan Experience #702 - Milo Yiannopoulos https://youtu.be/dGL5eRw7rXU Amiket a média kiragadott: 1:24:30 , 2:21:17 , 2:26:11? Milo Yiannopoulos - PaulsEgo - TheAmazingAtheist - and More! DPP #193 | Drunken Pesants https://youtu.be/azC1nm85btY Média: 52:26?
Lakat_OS
2018. január 05. 14:47
MILO, a szemét (a DK szóhasználatával élve), fasiszta: Muzulmán bevándorlás ?! 11 országban megölnének, mert meleg vagyok ! (Magyar felirat) https://www.youtube.com/watch?v=R2AalVkf7lA
Lakat_OS
2018. január 05. 01:44
A baloldal egy gyermekként szexuális erőszak áldozatául esett embert pedofiloz és mocskol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!