Keresztes háború

2017. október 13. 08:27

A kérdés – igaz, rövid ideig – az maradt csupán: Aradszki saját ötlettől vezetve bújt bele Szent Mihály arkangyal öltözékébe, hogy lángpallossal óvjon meg minket, keresztényeket.

2017. október 13. 08:27
Pethő Tibor
Magyar Nemzet

„A kérdés – igaz, rövid ideig – az maradt csupán: Aradszki saját ötlettől vezetve bújt bele Szent Mihály arkangyal öltözékébe, hogy lángpallossal óvjon meg minket, keresztényeket, vagy purifikátori ámokfutása valójában csak egy nagyobb játszma leginkább hangulatkeltőnek szánt (mellék)lépése? Már a szónoklat után logikusan merülhetett fel bennünk: ennyi, közvetve az egyházat nevetségessé tevő, leginkább Krisztus követőinek ártó ostobaságot egy, az energiaellátásunkért legmagasabb szinten dolgozó államférfi kizárt, hogy magánszorgalomból hordjon össze. Ha van esze, nem gyűjt feleslegesen parazsat a fejére. Pedig gyűjtött. Beer Miklós váci püspök joggal hívta fel a figyelmet a beszéd nyomán arra a nyilvánvaló tényre, hogy az emberi méltóságot tiszteletben kell tartani, nem szabad egyetlen embertársunkat sem a sátánnal azonosítani. A rózsafüzérnek mint a »Soros-terv« elleni harci eszköznek az emlegetését kifejezetten rossz néven vette, hiszen »az imádság a mi belső életünk«, nem való az Országgyűlés elé.

Aztán eltelt néhány nap, mi pedig bizonyságot kaphattunk arról, hogy Aradszki András valóban nem a saját szakállára bölcselkedett. Csupán az »előzenekar« szerepét játszotta, hangulatilag megtámogatandó Orbán Viktor csütörtöki felszólalását. A miniszterelnök az Emberi Erőforrások Minisztériuma által szervezett, a keresztényüldözést témájául választó konferencián arról beszélt, hogy az üldöztetés nemcsak tőlünk távoli vidékeken, de Európában is zajlik rafinált, szellemi eszközökkel. Orbán Viktor üzenetének lényege, hogy a kormány élére áll az ügynek, vagyis a maga erejéhez mérten megvédi Európa és a világ keresztényeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 13. 15:53
Szerintem a homoszexualitás bizonyítására a legjobb teszt ha menekült seggbe kúrja a teljes Helsinki Bizottságot amennyiben sikeres volt a teszt a menekült megkaphatja a homoszexuális menekült státuszt, ha a Helsinki Bizottságnak a teszt alatt felállt a farka ők is meg kaphatják ugyanezt menekült homoszexuális státuszt ami Soros részéről külön premizált kategória. Amennyiben az Európai Bizottság kételkedne benne akkor őket is.
drkovax
2017. október 13. 12:52
A hócipőm tele van azzal, hogy valaki a nevemben tiltakozik ellenem ... Azt, hogy te kereszténynek tartod magad elhiszem, azt is, hogy ez a véleményed, de ne nyilatkozz meg a nevemben és nem mond a nevemben a véleményem ellenkezőjét. Mert tudod, ez az igazi kirekesztés !
Viator
2017. október 13. 11:20
A saját egyházát, annak külső megnyilvánulásait szégyenlő Beer Miklós "nyilatkozatait" régóta csak a félnótás libsik veszik komolyan.
ZSOLT-2010
2017. október 13. 10:28
Európában demográfiai válság van-ezt a nyugati idióták -bevándoroltatással-akarják "megoldani".Ez a terv több tízmilliós -elsősorban arab-afrikai bevándorlóval számol.-Ez tény.---Az identitásukban roncsolt, gyáva, egoista MN-brigád ezt a történelmi veszélyt , ezt a közismert alaphelyzetet próbálja tagadni , illetve a kormányt nevetségessé tenni.Beer nevű püspök egy farizeus-Soros-kompatibilis rezervátumkersztény.Működési helyén már a harangszót is betíltotta-mondván:zavarja az embereket-.Nem komplett a pasas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!