Elkaszáltak

2017. szeptember 08. 12:22

Hogy egyes gazdag európai országok hogyan akarnak öngyilkosok lenni az lehetne akár magánügy is. De sajnos – geopolitikai okokból – nem az.

2017. szeptember 08. 12:22
Aristo
Aristo

„Az egész bírósági döntés titkát maga a libsi sajtó leplezte le. Szándékán kívül, természetesen. Mégpedig az Index nevezetű kiadvány »Kvótaper: hamarosan ismét bíróság elé állhat a kormány« című írásának egyik alcímében, mely így szól: »Nem növelnék, hanem csökkentenék az áthelyezendők számát«. Ez ugyanis, némileg továbbgondolva, azt jelenti, hogy az »áthelyezendők« (sic!) – akiket amúgy, mindközönségesen mohamedán kecskepásztoroknak is nevezünk – számát, ezentúl, az ítéletre hivatkozva az EU-bürokrácia a kénye-kedve szerint fogja megváltoztatni, csökkenteni, vagy növelni, függetlenül attól, hogy nekünk erről mi a véleményünk.

Ha előáll egy újabb olyas helyzet, mint 2015-ben és százezer, vagy millió számra kezdenek özönleni a kvantumfizikusok, akkor a kvóta a feléből a triplája lehet, vagy akárhányszorosa, függően attól, hogy a Bundesmutti hogy látja jónak. Márpedig – bár ne lenne igazam – meg fog még érni Európa ilyen állapotokat, hiszen már megy is a bemelegítés a »klímamigráns« fogalmának bevezetésével, akiket aztán »menekülteknek« és befogadandónak kell majd tekinteni. A klíma pedig változik, ahogyan teszi azt, amióta egyáltalán van, ezért mindig lesznek olyanok, akinek ez balul üt ki, de nem hajlandóak dolgozni a hatások túlélése érdekében, hanem inkább nekiindulnak élősködni valakiken addig, míg planéta szerte meg nem valósul a baloldal örök álma, a teljes egyenlőség a nyomorban.

Hogy egyes gazdag európai országok hogyan akarnak öngyilkosok lenni az lehetne akár magánügy is. De sajnos – geopolitikai okokból – nem az. Nem az, mert itt élünk és sorsunk millió szállal kötődik mindahhoz, amit Európának nevezünk. Ezért ha majd már minden oldalról jönnek a mohamedánok, nem egy Mohácsot kell elszenvednünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvidrigajlov
2017. szeptember 11. 09:05
HERAUSKULTUR VON UNGARN Ebben az egészben nem az 1294 büdöslábú a probléma, mégcsak nem is esetleg 12940. Hanem az, hogy a parlament, a kormány és a lakosság megkérdezése nélkül valakik Berlinben, vagy Brüsszelben döntenek el bármit Mgyarorszgára vonatkozóan. Ha ez megengedett 1294 migráns ügyében ma, akkor holnap megengedett lesz az ÁFA, az SZJA, a nyugdíjak, vagy bármely más ügyben is. Azaz, majd Berlinben döntik el, hogy én mennyi adót fizessek, mikor menjek nyugdíjba, kikkel és meddig járjon a gyerekem iskolába stb. stb. Ja, csakhogy én nem szavazok Berlinben, hanem Budapesten szavazok. Na ezt hívják diktatúrának é s gyarmatosításnak. Abcúg. Eb ura fakó, József császár nem királyunk!
választópolgár
2017. szeptember 10. 23:25
Alapkérdés, amit senki nem tesz fel, mert én még mindig itt tartok: Miért is tartozom én a milliárdos számú afrikai, arab és piréz népcsoportok tengeréhez képest parányi számarányú ezért kiemelten védendő, értékteremtő, védendő kisebbség, a magyarság tagja, a saját gyermekeim felnevelése helyett felelősséggel(???!!!), befogadási kötelezettséggel (???!!!) azzal a túlszaporodott élőhelyét sáskaként primitív módon és tempóban lelakó afrikaival, arabbal vagy pirézzel szemben aki 8-10 gyereket gyárt ész nélkül a semmibe, sőt európába erőszakosan betörve direkt és aljas célból, hogy az ADÓMBÓL ÉLVE és túlszaporodva engem és a családom fizikailag megsemmisítsen?
választópolgár
2017. szeptember 10. 23:17
"Itt nagyon fontos még egyszer kiemelni, hogy a kisebbségi integrációt, a multikulturalizmust, a tömeges bevándorlást, az etnikai keveredést valamint a különböző rasszizmus ellenes ideológiákat csak és kizárólag az európai gyökerű országokban kényszerítik a lakosságra a különböző kormányok és lobbicsoportok. Jelen tendenciák mellet Kína mindig kínai marad, Kuvait is mindig meg fogja őrizni iszlám-arab jellegét, mert ott gyakorlatilag nem lehet állampolgárságot szerezni a honos kultúra és népesség védelmében. Csak a fehér Európa, Amerika stb. fog eltűnni egy kulturális-etnikai olvasztótégelyben." „Egy nép identitása az, ami őt egyedivé, más népektől egyértelműen megkülönböztethetővé és pótolhatatlanná teszi.” „Az emberiség jellemzője a különböző népek és kultúrák sokszínűsége és egyedisége. Minden fajta törekvés, mely az egyedi kultúrák és népek homogenizálására, egyformává tételére irányul a halállal, a rothadással és az entrópiával egyenlő. " "Elutasítjuk a tömeg- és kereskedelmi média valamint a balliberális meggyőződésű rétegek azon diszkriminatív és igaztalan álláspontját, mely a magyar ill. egyéb európai népi kultúra gyakorlását egy fajta primitív, elmaradott szokásnak bélyegzi, miközben a tömegmédiából folyamatosan dől az elmaradott, Európán kívüli kultúrák, a multikulturalizmus és a primitívség egekig magasztalása. Támogatjuk a média népi tulajdonba vételét, elítéljük a leellenőrizhetetlen tőkés csoportok által birtokolt kereskedelmi média azon törekvését, hogy a helyi európai kultúrák megsemmisítésével egy fajta gyökértelen és fenntarthatatlan multikulturális társadalmat akarnak a lakosságra kényszeríteni Magyarországon és kontinensünkön egyaránt, teszik ezt intellektuális erőszakkal, a honos európai népi kultúrák mellett kiállók megszégyenítésével és folytonos multikulturalista propaganda sulykolásával. Szintén a kereskedelmi médiát birtokoló tőkés csoportok döntenek arról, hogy Európában milyen politikai pártoknak van esélye a parlamentbe jutásra, az által, hogy csak az általuk támogatott párt üzenetét hajlandóak a közönség elé tárni a televízió képernyőjén." Identitás
választópolgár
2017. szeptember 10. 23:14
Amit az EB Magyarországtól követel, az a 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről, 142. §, szerinti népirtás előkészületének felel meg, mivel a történelem során számtalan esetben népirtás követte az idegen etnikumú lakosság tömeges betelepítését egy adott területre. Haladéktalanul el kell kezdeni az Európai Uniós tagságunk feltételeinek újratárgyalását. ENSZ, népirtás fogalma: Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz, c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása, e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. (2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!