Globál kontra globál

2017. július 10. 13:53

A zavargások háttérében megbúvó balliberális erők, pénzemberek tehát ugyanazok, akik a globális gazdasági világot szorgalmazzák.

2017. július 10. 13:53
Stefka István
Stefka István
Pesti Srácok

„Ezek a tüntetők tudják vagy nem tudják, de voltaképpen marxista, bolsevik módszerrel harcoltak.

Ugyanis Karl Marx mindig is hangsúlyozta, hogy alkalmazni kell az erőszak nagyobb szerepét a történelemben. Tanítása igazságának nevében a szovjet bolsevikok a szimbolikus erőszak helyett a tényleges erőszak gyakorlását valósították meg, abszolút önkényuralmat építettek ki. Uralmukat »proletárdiktatúrának« nevezték, s ezzel olyan kifejezést választottak, amelyet Marx írt le először egy 1872-ben leírt levélben. Mi már tudjuk mit jelent a proletárdiktatúra, melyhez a munkásságnak semmi köze nem volt: vért, kivégzéseket, börtönt, megszégyenítést, megkülönböztetést és gazdasági csődöt jelentett. Akkor is a hatalomba került vezető ideológusaik nem a dolgozó nép voltak, hanem az értelmiség vékony, de annál agresszívebb nemzetietlen rétege, tele tűzdelve bűnözökkel (Sztálin, Ceuaescu stb). Ne szépelegjünk, ne dédelgessünk álmokat. Hogyha a Nyugat vezető politikusai engednek az erőszaknak, s széttárják karjukat, akkor bekövetkezhet egy másfajta erőszak uralma, a liberálfasizmusé, a balliberális diktatúráé. Egyes nyugat-európai politikusok már úgy fogalmaznak, hogy ezeknek a zavargásoknak a hátterében baloldali fasiszták állnak.

Itt tartunk. A zavargások háttérében megbúvó balliberális erők, pénzemberek tehát ugyanazok, akik a globális gazdasági világot szorgalmazzák. A tömegek többsége- akik felvonulnak törni-zúzni, nem tudja, hogy a nyitott társadalom, a népvándorlás, a tömeges migráció támogatása, a nemzetállamok bedarálása valójában nem más, mint a globalizmus egy másik fajtája. Gazdasági érdekük ugyanazokon a szempontok alapján szerveződnek: a végeredmény Európa meggyengítése, önazonosság tudatának szétverése és a világ könnyebb kormányozhatósága néhány tíz multimilliárdos kezében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dream killer
2017. július 11. 07:25
Erre vártam! Egy kivénhedt komcsi, igen autentikus véleményére. Kösz,vén komcsi geci.
gudmen
2017. július 11. 00:05
Nini...ki az ott legelöl...a legelön...hooppsszika...Pityuka... https://kuruc.info/galeriaN/hir/munkasor.jpg
lyézusom
2017. július 10. 20:50
Az Öreg már megint rajta tartja a szemét a világ nagy összefüggésein. Mi lesz a következő, Che Guevara valójában CIA-ügynök volt? Netán Allende és Pinochet valójában jóbarátok voltak? A CPg a neoliberalizmus zászlóshajója? Menj már nyugdíjba!
plutokrácia
2017. július 10. 17:00
a haszon útjában a szuverén, konzisztens közösségek, morál és identitás állnak. a kettő között proxi összeütközést látunk. sajnos úgy áll, hogy a más vallások, más kultúrák, más etnikumok, az etnikai kisebbségek, az identitáskisebbségek, marxisták, anarchisták stb nem társak, csak janicsárok az elit oldalán. sokat segítene, ha értenék, hogy a feladat teljesítése után többet nem számíthatnak figyelemre. az üzlethez a továbbiakban elegendő lesz a korrupt szociális kormányzás, a korrupt tájékoztatás és a tittytainment
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!