Lassan határzárakat kell építeni a kanálisokra is, mert bugyog fölfelé a szar

2017. június 11. 17:45

A mandiner.hu-n tanyázó turbómagyarok hordái csütörtöki publicisztikám alatt büszkén nem értik, miként próbálja az általuk széles körben köpködött balliberális értelmiség „megmagyarázni a megmagyarázhatatlant”.

2017. június 11. 17:45
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A szövegértés diszfunkciójának általános mértéke egészen döbbenetes. Nem arról van szó, hogy a tömegek nem értik a finom iróniát – arról van szó, hogy azt a maró gúnyt sem értik, amihez aztán egyáltalán nem kellenek finom műszerek.

A mandiner.hu-n tanyázó turbómagyarok hordái csütörtöki publicisztikám alatt büszkén nem értik, miként próbálja az általuk széles körben köpködött balliberális értelmiség »megmagyarázni a megmagyarázhatatlant«, én pedig úgy érzem, kidobott pénz volt minden forint, amit az ország ezeknek az embereknek a tanulmányaiba fektetett. A jelenség pedig nem pusztán a mandiner.hu-n gyülekező csürhét, de a Magyar Nemzet Online és a Puzsér-facebook olvasóit is nagy tömegben jellemzi.

A Habony által kondicionált alávaló proli diadalittasan böfögi fel: »Tudtam én, hogy téged is a Soros fizet, te mocskos hazaáruló!« Aztán amikor szerencsésebb szociális körülmények közt nevelkedett felhasználók azzal szembesítik, hogy a fenti cikkben épp az általa feltételezett közlés ellenkezője zajlik, még ő van felháborodva, hisz magyar nyelven olyan tartalmat előállítani, amit ő az ostoba proli agyával nem tud értelmezni: zsidó provokáció. A virtuális tér féllényei még csak el sem szégyellik magukat, nem szállnak magukba, sőt: még erőszakosabbak lesznek, épp mint az egyszeri miniszterelnök, ha a családi házához épült kisvasútról kérdezik.

A jövőben jelezni fogom az iróniát, a szarkazmust és a groteszket, mert a neoprimitivizmus mértéke már akkora a Habony által trenírozott alávaló proli hordában, hogy rossz szájízzel, de kénytelen vagyok alkalmazkodni. Jelzem továbbá, hogy a barbárság nem elsősorban a déli határon át fenyeget – máris itt van, ebben a kulturálisan oly homogén országban. Lassan határzárakat kell építeni a kanálisokra is, mert bugyog fölfelé a szar. Miközben a baloldal a migránsokat simogatja, a jobboldali kormánypárt ennek a szartengernek az élére áll – nem csupán simogatja, de fürdőzik benne, kommunikációját ahhoz igazítja, legitimitását abból meríti, a hordatársadalmat hatalomra emeli, és uralmának bázisává teszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 373 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. június 12. 21:21
Hat ez nem volt epp bolcs megnyilatkozas. Ittal mielott leirtad? Meg ha igy is gondood, nem ertem mit akartal elerni azzal, hogy leirod.
catalina9
2017. június 12. 16:34
Puzsér a pcgagyisták fenegyereke...
vizesnyolcas
2017. június 12. 13:57
Azt persze nem veszi észre, ahogy ő maga is "bugyog felfelé".
Mr.Falafel
2017. június 12. 12:25
Puzsér, a meg nem értett zseni. LoL Így egy értelmezhetetlen baromságot és meg van sértődve, hogy rajta kívül senki nem értette. Igazi nímand.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!