Trump népszerűsége megingathatatlan

2017. május 12. 16:40

Az elnök vélt vagy valós külpolitikai analfabetizmusa ellenére gyorsan visszatette Amerikát a világtérképre.

2017. május 12. 16:40
Stumpf Anna
Válasz

„»Én vagyok a legboldogabb csávó Amerikában. Olyan elnökünk és nemzetbiztonsági csapatunk van, amelyről nyolc évig csak álmodtam« – mondta két hete egy tévéműsorban a Donald Trumpot korábban legkeményebben támadó republikánus szenátor. Lindsey Graham azt követően vélekedett így, hogy az új elnök Amerika legpusztítóbb, nem nukleáris bombáját dobta le az Iszlám Állam afganisztáni bázisára, Észak-Korea partjaihoz vezényelte az egyik legnagyobb repülőgép-hordozóját, újabb rakétavédelmi rendszert szállított Dél-Koreának, és elrendelte az iráni nukleáris együttműködés felülvizsgálatát.

Az óceán túlpartján viszont Trump hirtelen a szokásos globalista neokon-összeesküvés jelképe lett. Az amerikai média, amely a kampányban a túlzott orosz befolyás miatt aggódott, most az amerikai–orosz kapcsolatok mélypontjáról beszél. A jelek szerint az első katonai és politikai karrier nélkül megválasztott elnök vélt vagy valós külpolitikai analfabetizmusa ellenére gyorsan visszatette Amerikát a világtérképre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. május 14. 08:55
Kezdetben Trumpli bad guy volt. Most, hogy ész nélkül bombáz mert ezt mondják neki a tábornokok, most már ő a good guy. Kutyából nem lesz szalonna, bár bíztam abban, hogy Donald jobbá teszi a világot. Az, hogy összeszedett egy-két milliárdot az egy dolog. Megdöntött egy két valóban jó nőt és milyen frizurával! Na ezt magyarázza meg valaki.,
Akitlosz
2017. május 13. 19:46
A hozzászólókkal egyetértek, a cikkel meg nem, butaság. Obama végig háborúzta a 8 évét.
Akitlosz
2017. május 13. 19:44
"az új elnök Amerika legpusztítóbb, nem nukleáris bombáját dobta le az Iszlám Állam afganisztáni bázisára," Amely bázist még maga az Amerikai Egyesült Államok építtetett fel a lázadóknak.
Peter8811
2017. május 13. 14:02
Trump: Stumpf Anna népszerűsége töretlen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!