A múltat végképp eltörölni

2017. március 01. 08:36

Az eset napnál világosabban jelzi a Duna–Tisza menti maradék Magyarország fővárosi lakói egy részének szellemi állapotát.

2017. március 01. 08:36
Czakó Gábor
Magyar Idők

„»Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?«

Az eset napnál világosabban jelzi a Duna–Tisza menti maradék Magyarország fővárosi lakói egy részének szellemi állapotát. Az ő bajuk az, hogy itt lenni akar valami, ámde ők helyette a semmi oldalára álltak, és maguk sem vették észre. Természetesen az aláírások gyűjtői sem, akik abban a hiszemben ácsorogtak egy hónapig Budapest utcáin, hogy népszavazást fognak kicsikarni a kormányból. Annak ellenére, hogy ezt az óhajukat elfelejtették ráírni az ívekre.

Miért?

Egyszerűen nem tehettek mást: lelküket átállították a Valamiről a Semmire. Ilyenkor nehéz gondolkodni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. március 02. 10:23
Ez felháborító, a nép nem hajlandó részt venni az ő álmainak a megvalósításában. Ez a nép méltatlanná vált arra, hogy "Európa Új Vezetője" vezesse. Ez a nép megérett a leváltásra.
dakotasámán
2017. március 02. 10:11
"Egyszerűen nem tehettek mást: lelküket átállították a Valamiről a Semmire. Ilyenkor nehéz gondolkodni…" azok pedig, akik a lelküket a gyűlölethitre állították át, azok nem gondolkodnak, nem is akarnak gondolkodni. azoknak elég a nemzeti szín kolompot megrázni és mennek vakon a mutyikirály után. pár éven belül Románia is lehagyja Magyarországot gazdasági téren, mert a mutyikirálynak annyi az elképzelése a jövőről, hogy minden hatalmat neki, és fűtsük a hatodosztályú focicsapatok pályájának a talaját is, vagy rendezzünk olimpiát. ezek tényleg jövőbe mutató unortodox gondolatok. na itt érvényes, hogy a gyűlölethitűek átállították a az agyukat a valamiről a semmire. rendezzünk olimpiát! nem, hogy juttassunk szondát a holdra, vagy oldjuk meg a fejátültetést, hátha lehetne a főgenyán és a szekta jó pár tagján segíteni. nem, fűtsük a gyepet! a világszínvonalú egészségügyre, oktatásra már nem is lehet büszke egy ország, csak a stadionokra. csak szólok, jelenleg az egyetlen ismert dolog, amelyikből nem lehet túltermelés, az a tudás. édes istenem, munka alapú társadalom a 21.században. szerencsétlen és halálra ítélt az a nemzet, amelyik csak eddig jut el. hogy a "kis vidéki költőt" idézzem, "Messze jövendővel komolyan vesd öszve jelenkort, ", és ha ezt tesszük, nem a stadionok fűtött gyepszőnyege dereng fel, ahová egyébként is a közpénzből magánvagyonokra szert tett seggnyalók képesek jegyet váltani. igaz, nekik kötelező, még, ha utálják is, hogy a mutyikirály a fejükre köpködi a szotyi héjat !
Conduct
2017. március 01. 20:50
Czakó reggeltől estig gondolkodik a valamin.De bármennyit gondolkodik mindig arra az eredményre jut hogy a kormánynak vsn igaza.Ès mindezt ingyen.Vagy nem?
pemete jakab
2017. március 01. 20:34
"Egyszerűen nem tehettek mást: lelküket átállították a Valamiről a Semmire." Nem valamiről semmire, hanem negatívról semmire, ha már mondani kell valami ilyesmit. Azt meg ki mondta, hogy olimpia nélkül nem kell pl. az infrastruktúrát fejleszteni. Magyarán az a hazugság, ha a fejlesztéseket az olimpiához kötjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!