Soros György és a Nők Menete

2017. január 24. 09:39

Nagypolitikai játszma ez a javából, ahol a nőket csak ürügyként használják. Ha ezek után bárki a civil blablával jön, nevessük ki bátran.

2017. január 24. 09:39
Lánczi Tamás
Mozgástér

„A Nők Menetét több iszlám szervezet is támogatja. Például az abortuszellenes Council on American-Islamic Relations, amely ellenez minden, a nők egyenjogúsítását célzó muzulmán reformot. A szervezet vezetője ennek ellenére megindító beszédet mondott a Meneten. Nincs itt ellentmondás: a zömmel szaúdiak által pénzelt szervezetek (amelyek bőkezűen támogatták Hillary Clinton kampányát is) bárki mellé odaállnak, aki az Izrael-barát Trumpot támadja.

Egy másik, Soros által támogatott, és a Menetben közreműködő muszlim szervezet az Arab-American Association of New York, amelynek igazgatója „szélsőségesnek” bélyegzett egy újságírót, aki amellett érvelt, hogy a muszlim nőknek ne kelljen mindig fejkendőt viselniük.

A hétvégi Nők Menete bepillantást engedett a Soros-féle Nyílt Társadalomba, amelyben boldogan megfér egymás mellett az abortuszpárti Planned Parenthood, a nők egyenjogúságát nyíltan tagadó muszlim szervezet és Madonna. Nagypolitikai játszma ez a javából, ahol a nőket csak ürügyként használják. Ha ezek után bárki a civil blablával jön, nevessük ki bátran.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DanielK
2017. január 24. 16:49
Ennek a Lánczi gyereknek annyira tipikusan fideszes az agya járása, hogy nyugodtan kérhetné a felvételét a pártba. El sem bírja képzelni, hogy attól, mert valakik valamilyen ürüggyel kiállnak valami mellett, attól az a valami még lehet igaz önmagában, függetlenül attól, hogy kik sorakoznak fel a támogatására. Jelen esetben tehát rohadtul mindegy, hogy milyen szervezetek álltak be a menet mögé, attól még igaz az, hogy Trump egy tapló. És egyszerűen azért tapló, amit mond, és csak amiatt, mert azok tiltakoznak ellene, akik, attól még nem lesz nem tapló. Ennyire egyszerű, Tomika! Észre sem vetted, de te magad is a "post-truth" hatékony terjesztőjévé váltál!
Rockpapa
2017. január 24. 13:22
Ilyen hisztériát!Hallanák a nők hogy egy férfitársaságban miket mondanak róluk!Bár szerintem mi is, egy nagy ostoba,öntelt,bunkók vagyunk akik a farkunkban hordjuk az eszünket.Maradjunk annyiban hogy amelyi nő tett már ilyen kijelentést(és melyik nem)nem lehetne politikus.
nanemar
2017. január 24. 13:09
Madonna őkelme felrobbantaná a Fházat. Az ott dolgozók?
I_Isti
2017. január 24. 13:08
Magyarul hogy mondják ezt? " I think people felt, women felt, and men on behalf of women felt sexually assaulted by his (Trump) language and by his attitude." http://www.breitbart.com/video/2017/01/23/gloria-steinem-woman-felt-sexually-assaulted-by-trumps-language-attitude/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!