Indulok a miniszterelnök-jelöltségért

2017. január 27. 13:47

Egyelőre a Platón Pártot kerestem fel hogy támogassanak, de igényt tartok minden más párt támogatására is, a Fidesz és a Jobbik támogatására is, hiszen a jobb-bal politikai ellentétet meg kell haladni.

2017. január 27. 13:47
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

Olvastam Lattmann Tamás is jelőli magát miniszterelnöknek. Így elkéstem, de talán nem. Reggel beszéltem nőkkel, és férfival, így betudom jelenteni a Miniszterelnök-jelölti indulásom.

Nők és férfi is támogatnak (2-1), bár többek szereték volna előtte látni az elképzeléseimet, de megigéertem nekik, hogy jó lesz. A több női támogató miatt azt gondolom a feminista szavazókra, is jócskán igényt tarthatok, hogy növeljük a bázist, a támogatók most elmentek egy vidéki támogatót szerezni a gödi révig. Jah ezt nem is mondtam, vidéken vagyok, (egy szigeten, nagyon izgalmas, hogy körbe víz fóllya körül) szerintem ez egy jó alap az indulásra.

Egyelőre a Platón Pártot kerestem fel, hogy támogassanak, de igényt tartok minden más párt támogatására is, a Fidesz és a Jobbik támogatására is, hiszen a jobb-bal politikai ellentétet meg kell haladni.

De nem szeretném, ha a pártok veszekednének, meg az ilyen ideológiai vitákat, így én 212 jelöltet állítanék, és két lista is lenne, hogy mindenki felférjen! Kicsit zavarna egyébként, ha más párt is indulna, mert zavar a veszekedés.

De az ideológiai adok-kapok is nagyon zavar, ugyanis én politizálni, cselekedni akarok nem ideologizálni, így azt gondoltam, a nagyobb jót tűzöm fel a mellemre mint jelszavat, és a pártom zászlajára is. Pártot nem alapítok, mert a pártok ideje lejárt, őket a támogatásomra kérem fel, követelem.

Egyébként szerintem meg kéne haladni a régi pártokat, mert mind rosszak és bénák, hogy jobb leszek arra az a garancia, hogy én nem vagyok ők, tehát nem vagyok ők. Szerintem ez megfelelő garancia. Jah meg fiatal is vagyok ám.

Szerintem egyébként a szakértelemnek kell dominálnia a kormányzás minőségében, a villanyszerelő szerelje a villanyt, a gázszerelő szerelje a gázt! Mindenki maradjon a kaptafánál, én például azért vagyok alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, mert már szerveztem tüntetéseket, meg többen is felkértek, ezzel is bizonyítva alkalmasságomat!
Több civil szervezet is támogat, ha leszünk 10-en, akkor például már be is jegyezhetünk egyet, közösen, demokratikusan, nem úgy mint azok, akiket már létező szervezetek támogatnak!

A jelöltségemet azért a legnagyobb közösségi hálón jelenetem be, mert itt 5 millió polgárral tudok beszélni egyszerre, míg az RTL Klub híradóját csupán egymillióan nézik. 

Kérlek támogassatok is a jelöltségben, segítsetek, hogy megküzdhessek Botka Lászlóval, és Latmann Tamással, mert én vállalom a küzdelmet!
Ha állampolgár vagy támogass egy lájkal!
Ha párt vagy, akkor kommentben jelezd a támogatásod!
Ha civil szervezet vagy egy megosztással segíthetsz!

#ironia

Frissités: Az Együtt párt elnöke támogatásáról biztosított. A jelölés komoly, az újságírók kérem keressenek!

Frissités2: A P párt is támogatja, hogy egy előválasztás keretében én legyek az ellenzéki miniszterelnök-jelölt

Frissités3: Kérdésre válaszolva, nem csupán a férfi, hanem a női miniszterelnökjelöltséget is vállalom.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2017. január 28. 08:25
Ezzel a dúvadra hajazó fényképpel semmi esélye sincsen.
atila68
2017. január 27. 23:46
#legfosabb
Mich
2017. január 27. 16:58
Épp egy ilyen jámbor barom kell libsibolsináci miniszterelnöknek...
tango47
2017. január 27. 16:11
A miferink is bejelentette már - többször is -, hogy nem tart igényt a miniszterelnök-jelöltségre, majd azt is, hogy dehogynem. Szerintem inkább az jelenkezzen, aki nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!