Mészáros Lőrinc a magyar Chuck Norris

2016. december 02. 19:52

Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Mészáros Lőrinctől. Mészáros Lőrinc nem fizet adót, csak beküld egy borítékot, amiben az arcképe van. Mészáros elszámolt a végtelenig. Kétszer.

2016. december 02. 19:52
Veress Jenő
Népszava

„Mészáros Lőrinc a magyar Chuck Norris. Ereje, esze, szíve szakasztott az övé. Mostantól így is beszélnek majd róla. Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Mészáros Lőrinctől. Mészáros Lőrinc nem fizet adót, csak beküld egy borítékot, amiben az arcképe van. Mészáros elszámolt a végtelenig. Kétszer. Mészáros Lőrinc nem hagy üzenetet, ő figyelmeztetést hagy. Ha Mészáros Lőrinc betesz egy szelet kolbászt a DVD lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást. Lehetetlen nem létezik, csak olyan, hogy Mészáros Lőrincnek nincs kedve hozzá. Mészáros Lőrinc tyúkszeme tojást tojik. Mészáros pacalból is tud buborékot fújni. Mészáros felépítette saját szülőházát. Mészáros Lőrinc kétszer volt Budán kutyavásáron. 

Nagy öröm, boldogság, hogy egy ilyen kész ember szállt le közénk 2010-ben. Javaslom: az államosítások helyett-után is adjuk neki mindenünket. Nyugodtan megtehetjük, hiszen tudjuk, hogy ő nem holmi stróman.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs
2016. december 04. 09:43
"Na és?" (Horn Gyula)
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. december 03. 22:35
A kétharmadnak hívott kisebbség nyilvánvalósítja, hogy miattuk itt nem lesz épeszű társadalom. Ők benntartják a fingot a szobában. Nem igazán az ellenzék a probléma hanem az agyatlan házmesterhalom.
Conduct
2016. december 03. 12:44
És most el is hagyom e nemes és igazán kultúrált oldalt,mert már látom a sok dülledt szemű seggfejtől mit fogok kapni.Viszlát egy jobb világban!
Conduct
2016. december 03. 12:40
A fix fideszszavazó réteg úgy viselkedik mint a legbutább házőrzök,csaholnak de ha bedobnak nekik fél kiló nyers húst bármit el lehet vinni a házból.Sőt farokcsóválva még vissza is várják a tolvajt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!